Aktualno
StoryEditor

Milinović: Vraćam se uzdignute glave, u posljednje tri godine nikoga nisam ‘uhljebio‘

05. Siječanj 2018.

Član Predsjedništva HDZ-a i župan Ličko-senjske županije Darko Milinović rekao je u petak kako je očekivana odluka Predsjedništva i Nacionalnog vijeća stranke o raspuštanju organizacije ličko-senjskog HDZ-a.

"Očekivana odluka", rekao je Milinović novinarima nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a na kojoj je donijeta odlukao raspuštanju organizacije ličko-senjskog HDZ-a.

Darko Milinović, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije u četvrtak je dao ostavku na tu funkciju, kao i predsjednici svih gradskih i općinskih organizacija HDZ-a, i to zbog, kako je rekao, izrazitog nezadovoljstva kadrovskom politikom ministra zaštite okoliša i energetike Tomislava Ćorića.

>>> Raspušta se ličko-senjski HDZ, Milinović ostaje župan, Tomašević dobio rok za podnošenje ostavke

Milinović je rekao da je i jučer bio spreman na tu odluku, da nije razočaran te da je i sam glasovao za povjerenstvo koje je Predsjedništvo izabralo.

Napomenuo je kako sada predstoje izbori za predsjednika i za županijski odbor HDZ-a.

"Meni je kamen pao sa srca. Rekao sam sve ono što mislim da trebam reći. Uzdignute, ponosne glave vraćam se u Ličko-senjsku županiju kao ponosni HDZ-ovac", rekao je Milinović.

Na novinarski upit negirao je da je politički kadrovirao i "uhljebljivao" u Ličko-senjskoj županiji. Naglasio je kako u posljednje tri godine u toj županiji nikoga nije uhljebio niti zaposlio. "U zadnja dva ili tri natječaja izabrani su SDP-ovci, a ne HDZ-ovci", kazao je.

20. travanj 2024 03:58