Aktualno
StoryEditor

Modernizirana cargo-partner web stranica

05. Veljača 2018.

Međunarodna logistička tvrtka cargo-partner osvježila je svoju online prisutnost i predstavlja se u potpuno novom izgledu. Fokus je sada usmjeren na potrebe korisnika sa jednostavnom navigacijom te intuitivnim korisničkim sučeljem. Nova web stranica sada sadrži i interaktivnu kartu svijeta te poslovni portal, optimiziran za rad na računalima, tabletima i pametnim telefonima.

>>>Cargo-partner otvara iLogistički centar u Sofiji 2018. godine

Nova web stranica cargo-partnera od sada predstavlja tvrtku sa svježim sadržajem i inovativnim dizajnom. Novi izgled je karakteriziran otvorenim izgledom stranice sa mnogo navigacijskih elemenata, te dodatno podržava vizualizaciju usluga i transportnih rješenja koje osigurava cargo-partner. Redizajnirani izbornik sa intuitivnijom navigacijom pruža optimizirani sadržaj tražilice za lakšu pretragu usluga korisnicima. Ujedno, nova web stranica izrađena je u sklopu primjenjivog dizajna za optimizirani pregled na bilo kojem stolnom ili mobilnom uređaju.

Istraživanja pokazuju da 94% B2B korisnika traži informaciju na mreži, a 83% posjeta web stranici tvrtke prije donošenja odluke o kupnji. Stoga se nova web stranica smatra ključnim kanalom u rješavanju postojećih i potencijalnih klijenata. Osim toga, međusobna povezanost on-line platformi sve više dobiva na važnosti. Nova web stranica cargo-partnera će osigurati funkciju "request-a-quote" koja će potencijalnim klijentima omogućiti da izravno pošalju detaljni upit s web stranice. Nadalje, cargo-partner aktivno koristi društvene platforme LinkedIn, XING, Vimeo, YouTube i Instagram kako bi ostali u kontaktu s potencijalnim klijentima i poslovnim partnerima.

>>>Gabor Shoes AG i cargo – partner u suradnji za kompletnu logistiku za cipele i modne dodatke

- Uz dodatan sadržaj i dizajn koji je usmjeren na korisnike, integrirali smo tehničke elemente koji omogućuju intuitivan pristup informacijama, kao što je interaktivna karta s ključnim činjenicama o 125 ureda cargo-partnera u 29 zemalja. Također se želimo predstaviti kao primjer poslodavca s otvorenom korporativnom kulturom. Osim radnog portala sa svim otvorenim radnim mjestima, zaposlenici daju izjave u okviru „Inside Stories“ pružajući uvid u njihov uzbudljiv i raznolik raspon odgovornosti, objašnjava Christina Hainbuchner, direktorica korporativnih komunikacija i marketinga.

Istraživanja pokazuju da 94% B2B korisnika traži informaciju na mreži, a 83% posjeta web stranici tvrtke prije donošenja odluke o kupnji.

Cargo-partner planira kontinuirano proširiti web stranicu u okviru daljnjih faza razvoja, te osim engleskog i njemačkog jezika, daljnji korak biti će prijevod sadržaja web stranice na druge jezike zemalja u kojima je tvrtka zastupljena.

20. travanj 2024 07:04