Aktualno
StoryEditor

MojPosao preuzeo 30 posto vlasničkog udjela vodećeg makedonskog portala za zapošljavanje

07. Rujan 2017.

Tvrtka Tau on-line, koja upravlja portalom MojPosao, preuzela je 30 posto udjela u vlasničkoj strukturi vodeće tvrtke za zapošljavanje u Makedoniji Varbotuvanje Online, priopćili su u četvrtak s portala MojPosao.

Makedonski portal Vrabotuvanje.com.mk osnovan je 2003. godine, a trenutno bilježi gotovo 370 tisuća posjetitelja tjedno i zapošljava 11 djelatnika u Skopju. Partnerstvo će makedonskom portalu omogućiti nastavak razvoja i jačanje uloge lidera na tržištu rada, pri čemu očekivani prihodi za ovu godine iznose gotovo 200 tisuća eura, ističu s portala MojPosao.

"Obje strane su složne da se vrijednost transakcije ne objavljuje", napominju iz te tvrtke sa sjedištem u Zagrebu.

>>>Z. Marić odgovorio na najavu Valamara: Dosta je ucjena, nema fiskalnih neizvjesnosti

Kako kaže predsjednik Uprave Tau on-line Igor Žonja, MojPosao već duže vrijeme uspješno plasira svoje projekte i usluge na inozemnim tržištima, a u makedonskom partneru je prepoznao priliku za širenje poslovanja.

"S obzirom na značajno iskustvo u oglašavanju poslova i razvoju regrutacijskih usluga, zajedničkim snagama nastavljamo podizati kvalitetu usluge prema klijentima i korisnicima, kako u Makedoniji, tako i u Hrvatskoj.“ poručio je Žonja.

"Ova suradnja još je jedan dokaz da smo proteklih 14 godina poslovali u pravom smjeru. Zahvaljujemo Alma Career i posebno portalu MojPosao što su prepoznali našu ideju i misiju. Nastavljamo u dosadašnjem smjeru i vjerujemo da ćemo zajedno biti još uspješniji u ulozi vodećeg portala za ponudu slobodnih radnih mjesta u Makedoniji“, izjavio je vlasnik makedonskog portala Darko Velkov.

Tvrtka Tau on-line zapošljava više od šezdeset ljudi i predstavlja jednu od najbrže rastućih tvrtki u Hrvatskoj te je dio Alma Career grupacije iz Finske, stoji u priopćenju.

26. travanj 2024 05:31