Aktualno
StoryEditor

Na Too Loud Festu očekuju vas deseci ekskluzivnih audio i video premijera

15. Studeni 2017.

Too Loud Fest je festival koji spaja dobru glazbu s još boljim zvukom i slikom koje će posjetitelji imati priliku čuti, vidjeti i doživjeti. Posjetitelje očekuju deseci ekskluzivnih audio i video premijera.

Kako zvuči glazba na vrhunskom Hi-Fi sustavu vrijednom više od 500.000 eura? Možda vam se čini da nećete nikad doznati, no varate se - upravo ćete u Zagrebu za to imati ekskluzivnu priliku. Bit će to najskuplji Hi-Fi sustav dosad izložen u Hrvatskoj, ali i na ovim prostorima te će svi posjetitelji Too Loud Festa moći uživati u glazbi iz "druge dimenzije", dok će popratni sadržaji ponuditi vrhunski doživljaj zvuka i slike za sve one koji su spremni zaljubiti se u svoju novu životnu strast.

>>>VIDEO: Huawei, Mate 10 – Prvi telefon čiji procesor ima zasebnu jedincu za AI

Too Loud Fest jedinstven je festival dobre glazbe i još boljeg zvuka i slike, namijenjen ljubiteljima glazbe, filma, modernog dizajna i novih tehnologija te svima koji žele podići kvalitetu življenja u vlastitom domu. Održat će se u Zagrebu, 24. i 25. studenog na nekoliko lokacija, a središnji audio-video show održavat će se u DoubleTree by Hilton Hotelu Zagreb.

Ideja Too Loud Festa je kroz multimediju, prezentacije, koncerte i izložbe prezentirati glazbu, kvalitetan zvuk i video na razini koju većina ljudi do sad nije mogla doživjeti. Posjetitelji svih dobnih skupina pronaći će nešto za sebe te će se upoznati sa slojevitim mogućnostima glazbeno-vizualnih medija, i to na posebnoj, za mnoge, nikad viđenoj razini.

Festival je uvršten u kalendar najvećih i najpoznatijih svjetskih audio/video događaja, što Zagreb stavlja uz bok Las Vegasu, Tokiju, Münchenu, Los Angelesu, Denveru i drugim centrima multimedijske tehnologije.

Dizajnerska izložba

Ovo je jedinstvena prilika da se publika upozna s vrhunskim dizajnerskim izdanjima brendova koji će se predstaviti na Too Loud Festu, a ujedno je i prva ovakva izložba organizirana u svijetu

Uoči i za vrijeme trajanja Too Loud Festa 2017, kao svojevrsna uvertira u središnji spektakl festivala, održat će se izložba suvremenih dizajnerskih dostignuća - ‘Too Loud Audio Design‘ jedinstvena izložba dizajnerskih uređaja koje potpisuju renomirani dizajneri i dizajnerski studiji diljem svijeta poput Rossa Lovegrovea, Jakoba Jensena, Livia Cucuzze, Simona Daviesa i drugih.

>>>Kuća putujuća: Udoban dom može se organizirati i na četiri kotača

Upoznajte se s talijanskim, finskim, danskim, američkim, francuskim, engleskim, japanskim i njemačkim dizajnom zvučnika, slušalica, gramofona i ostalih audio uređaja.

Entuzijast dobrog zvuka i organizator Too Loud Festa, Nebojša Uglješić, napominje:

- Mnogi hrvatski distributeri u ponudi audio i video uređaja imaju primjerke iza kojih stoje renomirani svjetski dizajneri. Riječ je o izgledom posebnim proizvodima. Nažalost, šira javnost nije upoznata s takvim izborom, tako da je Too Loud Audio Design rijetka prilika da se pomno birani dizajnerski proizvodi distributera nađu po prvi put u Hrvatskoj na jednom mjestu.

[caption id="attachment_303280" align="aligncenter" width="750"] Nebojša Uglješić[/caption]

Posjetite izložbuu ORIS kući arhitekture od 21. do 25. studenog od 9 do 17 sati, s iznimkom subote, od 10 do 15 sati. Ulaz je slobodan.

Riznica događanja kao pravi razlog za dolazak

Posjetitelje festivala očekuje obilje dobre glazbe, koncerti, projekcije, mnogobrojne premijere, radionice te veliki završni party u The Garden Breweryju. Dolazak na Too Loud Fest potvrdilo je više od 30 renomiranih domaćih i stranih izlagača audio i video opreme.

Sony, LG, Bang & Olufsen, Yamaha, Technics, Sonus faber, KEF, Dali, NAD, Tannoy, Harman Kardon, McIntosh, samo su neki od svjetski poznatih brendova čije ćete proizvode moći vidjeti i čuti. Na Too Loud Festu sudjelovat će i brojni distributeri nosača zvuka koji su za posjetitelje pripremili vinile i CD-e po posebnim, promotivnim cijenama.

[caption id="attachment_303282" align="aligncenter" width="750"] Bang & Olufsen[/caption]

Nebojša Uglješićističe kako je festival namijenjen svima, a cilj mu je jednostavan - upoznati ljude s izvanserijskim dizajnom, s vrhunskom kvalitetom zvuka i slike te pritom pružiti dobru zabavu.

- Glazba i film su univerzalni jezici, opće mjesto u našoj kulturi, a kad jednom stanete pred vrhunske uređaje za reprodukciju, doživjet ćete ih kao nikad do sad. Jamčimo svim posjetiteljima da će se naježiti sa svakim tonom i kadrom koji će čuti i vidjeti na Too Loud Festu, rekao je Uglješić.

Ekskluzivne premijere, projekcije i nagrade

Na Too Loud Festu posjetitelji će moći osvojiti gramofon, zvučnike, slušalice, glazbena box izdanja i još mnoge druge vrijedne stvari.

Kupovinom ulaznice, posjetitelji su pozvani i u Kaptol Boutique Cinema na ekskluzivnu projekciju filma "Boa - Live In Tvornica". Riječ je o prvom hrvatskom koncertu snimljenom u 4K UHD tehnici. Festival pruža priliku publici prikazati slojevitost uživanja u kvalitetnoj slici i zvuku, a poseban je naglasak na osobnom doživljaju ove izvrsne kombinacije koju izlagači i organizator žele približiti svima. Osim brojnih koncerata, na festivalu će se premijerno predstaviti nove tehnologije i postignuća za kućnu zabavu i uživanje u glazbi i multimediji.

Ulaznice su dostupne putem Entrio sustava i iznose 25 kuna za jedan dan i 40 kuna za dva dana festivala. Mogu se kupiti i na dane festivala na blagajni DoubleTree by Hilton hotela te na Entrio prodajnim mjestima.

Zašto posjetiti Too Loud Fest?

  • Too Loud Fest jedinstven je festival koji se po prvi put organizira u Hrvatskoj
  • Posjetitelji će moći čuti kako zvuči Hi-Fi sustav vrijedan 500.000 eura
  • Više od 30 europskih izlagača predstavit će vrhunske audio i video proizvode
  • Ekskluzivne premijere, kino projekcije, koncerti i veliki završni party u The Garden Brewery
  • Za cijenu ulaznice od 25 kuna, posjetitelji mogu osvojiti vrijedne nagrad

Detaljan program, lokacije i popis izlagača provjerite na web stranici.

Lider tri čitatelja daruje ulaznicama za Too Loud Fest. Lajkajte objavu na Facebooku i u komentar do nedjelje u ponoć upišite koji festivalski sadržaj Vam je najzanimljiviji. Dobitnike ćemo odabrati slučajnim odabirom i objaviti u ponedjeljak, 20. studenog.

01. svibanj 2024 04:33