Aktualno
StoryEditor

Na užem kabinetu Vlade ni riječi o nasljedniku Dalić, Peruško na sastanku koalicijskih partnera

15. Svibanj 2018.

Na užem kabinetu Vlade u utorak razgovaralo se o pripremama za sutrašnju sjednicu Vlade, a o nasljedniku Martine Dalić nije bilo riječi, već bi se o pitanju tko će preuzeti resor gospodarstva trebalo raspravljati na popodnevnom sastanku koalicijskih partnera.

Ministri Lovro Kuščević i Zdravko Marić, nakon sastanka užeg kabineta Vlade, izjavili su novinarima da su tema sastanka bile točke dnevnoga reda za sutrašnju Vladu.

>>>Sastanak koalicijskih partnera: Treba završiti nagodbu, Plenković ima ‘čiste ruke’

Marić nije htio komentirati situaciju u Vladi nakon ostavke Martine Dalić i je li cijela situacija destabilizirala Vladu.

Vlada će nastaviti funkcionirati jer je to njezina obveza prema građanima i poreznim obveznicima, rekao je Marić dodavši kako se na užem kabinetu nije pričalo o mogućim nasljednicima Martine Dalić.

Ministar energetike Tomislav Ćorić, kojega se spominje kao mogućeg novog ministra gospodarstva, samo je prošao pokraj novinara.

>>>Grabar Kitarović: Ostavka Martine Dalić razborit politički čin, ključno je postići nagodbu

Na sastanak koalicijskih partnera u Banske dvore stigli su i izvanredni povjerenik za Agrokor Fabris Peruško, predstavnik američkog fonda Knighthead Andrew Shannahan i predstavnik ZABA-e u Privremenom vjerovničkom vijeću Pavo Mišković.

16. travanj 2024 07:33