Aktualno
StoryEditor

‘Najinstagramskiji‘ hotel na svijetu

22. Travanj 2018.

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=JV5_kaArDL4[/embed]

Putoholičari rado dijele svoje fotografije s putovanja na društvenim mrežama. Kristalno more, palme, pješčane plaže i luksuzni hotel savršeno su mjesto za opuštanje, ali i za ‘okinuti‘ dobru Instagram fotografiju. ‘Najinstagramskiji‘ hotel na svijetu nalazi se upravo u ovakvom okruženju, na Maldivima, piše Luxury Travel Advisor.

Nedavno proglašeno izvanredno stanje, zbog nemira u toj otočnoj zemlji u Tihom oceanu nakon pokušaja ubojstva predsjednika, nije narušilo sliku ovog malog raja na zemlji. Tako je titulu za ‘najinstagramskiji‘ hotel dobio Anantara Kihavah Maldives Villas.

Hotel nudi osamdeset privatnih vila s bazenom, neke na štulama iznad vode, a druge na netaknutom dijelu privatne plaže. Gosti hotela željni avanture mogu zaroniti u jedne od najljepših grebena unutar UNESCO-vog svjetskog rezervata biosfere. Osim toga, mogu ručati u bilo kojem od četiri restorana, uz mogućnost podvodnog ručanja.

[caption id="attachment_336853" align="aligncenter" width="1000"] FOTO: Get into Maldives Travels, flickr[/caption]

[caption id="attachment_336851" align="aligncenter" width="1000"] FOTO: Get into Maldives Travels, flickr[/caption]

[caption id="attachment_336852" align="aligncenter" width="1000"] FOTO: Get into Maldives Travels, flICKR[/caption]

- Zaista ima taj ‘wow‘ faktor. Podvodni restoran, prekrasno more, nedavno pokrenuti vodeni bar, zvjezdarnica i noćno nebo koje se zove Sky, odlična su mjesta za fotografiranje i objavu na društvenim mrežama, izjavio je Karl Webster, direktor klastera za odnose s javnošću i komunikacije za nekretnine.

Cijena noćenja u dvokrevetnoj sobi iznosi 1.173 funti, uključujući doručak. Osim toga, gosti su dužni prihvatiti transfer hidroavionom iz međunarodne zračne luke, s troškovima povratka od 802 funte kada se dijeli s drugim turistima, ili 11.234 eura ako žele eksluzivno putovanje.

Anantara Kihavah Maldives Villas nalazi se u naselju udaljenom trideset minuta vožnje od Maléa, glavnog grada. Ministarstvo vanjskih poslova upozorava na moguće ‘protudržavne‘ prosvjede. Brojni oporbeni političari bili su zatvoreni uslijed političkih nemira. Izvanredno stanje ukinuto je prošlog mjeseca.

- Budite oprezni i izbjegavajte bilo kakve prosvjede ili skupove, upozorio je FCO dodajući da nisu pogođeni otoci, odmarališta ili Međunarodna zračna luka Malé.

U konkurenciji za ‘najinstagramskiji‘ hotel na drugom mjestu zasjeo je hotel Mandapa, a Ritz-Carlton Reserve na Baliju.

[caption id="attachment_336854" align="aligncenter" width="750"] Foto: ritzcarlton.com[/caption]

[caption id="attachment_336855" align="aligncenter" width="750"] Foto: ritzcarlton.com[/caption]

14. travanj 2024 06:27