Aktualno
StoryEditor

Najmoćnija hrvatska odvjetnica dolazi na konferenciju Žene u biznisu

27. Studeni 2018.

Što je zajedničko Ivici Todoriću, Ivanu Čermaku, Zdravku Mamiću, Rahimu Ademiju, Severini, Ivi Sanaderu i Milanu Bandiću? Sve ih je u jednom trenu zastupala Jadranka Sloković, jedna od najpoznatijih i najuspješnijih hrvatskih odvjetnica. Upravo ona će sudjelovati na 8. međunarodnoj konferenciji Žene u biznisu koja će se održati 6. prosinca u Zagrebu. Njezin odvjetnički ured jedan je od najuglednijih i najtraženijih u Hrvatskoj, a ona sama slovi kao najbolja hrvatska odvjetnica.

Kroz njezine su pravničke ruke prošli brojni slavni slučajevi koji su se vodili i još se neki od njih vode pod lupom javnosti. Protivnicima vjerojatno nije svejedno kada je vide sa suprotstavljenoj strani jer opasno niže pobjede u sudnici, a dojam je da nijedno značajno suđenje u Hrvatskoj ne može proći bez nje.

Zajedno sa svojim suprugom Čedom Prodanovićem branila je bivšeg premijera Ivu Sanadera. Ustavni sud poništio je presudu za slučajeve INA-MOL i Hypo nakon njihove obrane. Zastupala je i Zdravka Mamića dok nije imao jednu od svojih epizoda u sudnici nakon koje mu je otkazala punomoć. Osobodila je Vlatku Pokos svih optužbi kada ju je njezin bivši suprug Josip Radeljak optužio za zlostavljanje njegove kćeri Lane. Severini je pomogla da dobije skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

Posljednjih godinu dana brani jednog od najvećih hrvatskih gospodarstvenika Ivicu Todorića u još neviđenom procesu na ovim prostorima, procesu koji uključuje većinu poslovnih subjekata u Hrvatskoj i sam državni vrh.

Jadranka Sloković odmjerena je i profesionalna u svim medijskim istupima, a sudjeluje i na mnogim društvenim događanjima gdje svojom pojavom i besprijekornim modnim kombinacijama redovito plijeni pažnju. Godinama se ne skida s lista najbolje odjevenih Hrvatica, a uskoro će prvi puta postati baka.

Rijetko se pruža prilika za druženje s ovom iznimnom ženom, stoga je nikako nemojte propustiti.

Jadranka Sloković sudjelovat će u one-on-one razgovoru s novinarom N1 televizije Petrom Štefanićem na 8. međunarodnoj konferenciji Žene u biznisu koja će se održati 6. prosinca u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma. Ako još niste, prijavite se na vrijeme kako biste osigurali svoje mjesto.

18. travanj 2024 19:06