Aktualno
StoryEditor

Naporan raspored treninga Vladimira Putina

20. Lipanj 2017.

Vladimir Putin često je prikazan kao moćnik, a osim što se bavi pitanjem granica sa susjednim zemaljama, lovi tigrove, grli polarne medvjede, i, naravno, jaše konje bez majice, piše Quartz.

>>>Istraživanje: Žustro vježbanje pomlađuje circa 9 godina (na staničnoj razini)

Ruski lider radi sedam dana u tjednu, a filmskom redatelju Oliveru Stoneu rekao je da je to normalno u četverosatnom dokumentarcu pod nazivom The Putin Interviews, objasnivši da svakog jutra ide u teretanu, a zatim pliva. Suprotno prethodnim izvješćima koja kažu da za vrijeme plivanja Putin razmišlja o ruskim problemima, ruski lider je rekao da zapravo ne planira ništa važno.

- Ne, razne gluposti mi padaju napamet, demantirao je Putin.

Iako posjeduje crni pojas iz juda, Putin kaže da nikad nije prestao vježbati borilačke vještine od 13 ili 14 godine, ali trenutačno nema trenera.

- Ljudi koji se žele natjecati na turnirima trebaju trenere - ja to samo radim za vježbu, rekao je, dodavši da je to dobar način za dobivanje adrenalina i rješavanja agresije.

>>>Američki znanstvenici rade na tableti koja bi zamijenila tjelovježbu

U dobi od 60 godina počeo je igrati hokej na ledu. Nedavno je dao intervju o američkom predsjedniku Donaldu Trumpu i otpuštanju direktora FBI-a James Comeya u punoj hokejaškoj opremi, prije nego što je otklizao na led i zabio šest golova na jednoj rekreativnoj utakmici s bivšim olimpijcima. Inzistirao je u dokumentarcu da mu ostali igrači ne popuštaju.

26. travanj 2024 02:59