Aktualno
StoryEditor

NASA odbacila optužbe o posjedovanju kolonije robova na Marsu

01. Srpanj 2017.

Teoretičar zavjera Alex Jones ugostio je Roberta Davida Steelea koji tvrdi da je NASA utemeljila koloniju na Marsu, prenosi news18.

>>>‘Srce od zlata’: Musk objavio nove pojedinosti o kolonizaciji Marsa

Alex Jones najavio je svoje najnovije otkriće koje je "izvan ovog svijeta" na Infowarsu, svojoj radijskoj emisiji koju prenosi i emitira preko 118 postaja u SAD-u, njegov je gost u četvrtak bio Robert David Steele, prema Wikipediji bivši časnik tajne službe u Središnjoj obavještajnoj agenciji i autor nekoliko knjiga.

>>>NASA: Uskoro ćemo ‘dotaknuti’ Sunce

Steele je u emisiju rekao da NASA već posjeduje koloniju na Marsu na koju šalju otetu djecu. Kad ova nakon dvadesetogodišnje svemirske vožnje stignu na odredište nemaju nikakvu alternativu nego robovati. Bivši obavještajac kaže da ga uz porobljavanje smeta i što NASA ubija djecu zbog krvi i koštane srži, ali samo nakon što ih nasmrt preplaši kako bi krv bila bogata adrenalinom. To je, prema Steeleu, oblik pedofilije, koji se, opet, izvodi na "20-godišnjoj" djeci s Marsa. Valja spomenuti i da NASA, prema teoretičaru, ima tehnologiju koja robovske kolonije skriva od očiju znatiželjnika.

NASA je u službenoj reakciji optužbe odbacila, vjerojatno uz kolutanje očima u nevjerici.

25. travanj 2024 14:31