Aktualno
StoryEditor

Native oglašavanje - native nije samo novo ime za sponzorirani sadržaj

06. Lipanj 2018.

https://youtu.be/SV3iwFM66Ig

Native nije samo elegantno uklopljeni plaćeni oglas. Dapače, čitatelj ni u jednom trenutku ne bi trebao imati osjećaj kao da konzumira sponzorirani sadržaj. Native se čita s lakoćom i užitkom, a utjecaj na čitatelja daleko je snažniji od običnog PR-a. Takav sadržaj nije baš lako plasirati, ali na Liderovoj konferenciji Marketing and Sales by Numbers koja se održava 13. lipnja u zagrebačkom HUB385 okupit ćemo ljude koji su u tome veoma uspješni.

Panelisti koji će se u tri runde u razgovoru 2 na 1 zavrtjeti oko moderatorice Gordane Galović iz agencije 404 kako bi vam iz različitih kuteva kroz vlastita iskustva dočarali moć native oglašavanja su Ivan Brezak Brkan iz Netokracije u društvu Liliane Božić iz Vipneta, Nataša Šudelija iz 24ContentHausa i Katarina Kantolić iz Addika te Iva Uščumlić iz Media Vala i  Gea Kariž iz Mastercard Hrvatska.

Ne propustite priliku čuti mnoštvo korisnih informacija i na konkretnim primjerima saznati sve što vas je zanimalo o toj vrsti oglašavanja, ali i drugim temama vezanim uz marketing i prodaju. Prijavite se!

19. travanj 2024 05:17