Aktualno
StoryEditor

Naučite kako prodajnim vještinama ostvariti željeni poslovni uspjeh!

24. Rujan 2018.

Bez obzira bavite li se prodajom i je li vam ona primaran zadatak u opisu posla, u nekim trenutcima svi mi nešto prodajemo: proizvod, ideju, uslugu, zamisao, sebe na razgovoru za posao i sl. Stoga se postavlja pitanja kako poboljšati svoje prodajne vještine i uspjeti prodati ono što i kako želimo?

Organizacija i upravljanje prodajom, uz prodajne vještine i tehnike, čini osnovne i najvažnije kompetencije većine poduzetnika i managera, a posebice zaposlenika u sektoru prodaje. U vrijeme krize učinkovitost prodajnih timova, uz individualnu prodajnu sposobnost managera, predstavlja ključni čimbenik u rastu i razvoju tvrtke.

Prošlo je vrijeme masovne proizvodnje i prodaje, a danas do izražaja sve više dolazi direktna prodaja kupcima koja zahtjeva savjetovanje i izgradnju odnosa s kupcima/klijentima. To zahtjeva daleko više vremena i truda kako bi se zadržali postojeći i privukli novi kupci. U današnje vrijeme jake konkurencije, jedini način zadržati kupca jest kvaliteta usluge.

U vidu toga, neophodno je ulagati u sebe iz aspekta prodajnih vještina, a jedna od najtraženijih edukacija iz tog područja je Prodajna Akademija u organizaciji  Mirakul Edukacijskog centra koja će ove jeseni upisati 10. generaciju polaznika. Akademija je okupila vodeće stručnjake iz područja prodaje koji iza sebe imaju bogato prodajnom, managersko i predavačko iskustvo i zasigurno su jedni od najvećih prodajnih stručnjaka u Hrvatskoj.

Prodajna Akademija koncipirana je kroz 6 modula, specijalističkih seminara i radionica, koja pokrivaju ključna prodajna područja:

  1. Napredne prodajne vještine (5.10.2018.)
  2. Poslovna komunikacija i bonton (19.10.2018.)
  3. Poslovno pregovaranje u prodaji (9.11.2018.)
  4. Komunikacija s „teškim“ klijentima (23.11.2018.)
  5. Upravljanje stresom i konfliktnim situacijama (30.11.2018.)
  6. Prodajna analiza i alati za mjerenje rezultata prodaje (18.1.2019.)

IZBORNI MODUL: Uspješan i uvjerljiv javni nastup (29.11.2018.)

Više informacija o programu možete pronaći na sljedećem linku: Prodajna Akademija

Upisi su u tijeku, a sve dodatne informacije pronađite na linku www.mirakul.hr/akademija/prodajna-akademija ili pošaljite email na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

24. travanj 2024 17:06