Aktualno
StoryEditor

Nezavisni vijećnik Svete Nedelje podijelio šibe izvršnoj vlasti

06. Prosinac 2016.

Dario Zurovec, nezavisni gradski vijećnik Svete Nedelje podijelio je danas šibe izvršnoj vlasti za neodgovorno ponašanje i loše upravljanje ovim gradom u jugozapadnom dijelu Zagrebačke županije.

Šibe za Svetog Nikolu uručene su Dragi Prahinu, gradonačelniku Svete Nedelje, te Ivici Pavliću i Damiru Halužanu, dogradonačelnicima, a razlog nezadovoljstva ovog nezavisnog vijećnika leži, kako ističe, u neodgovornom upravljanju gradom.

podjela_siba_Sveta_Nedelja2- Način komunikacije gradonačelnika sa žiteljima Svete Nedelje, kao način vođenja grada, pokazuju krajnje nepoštovanje spram ljudi koji pune proračun grada kroz prirez, kao i svih onih koji su dali povjerenje za upravljanje Svetom Nedjeljom. Razvojni programi grada usmjereni su na donaciju od par tisuća kuna za pojedine udruge koje djeluju u Svetoj Nedelji, čime odgovornost za aktivnosti i javno djelovanje gradski oci ‘‘skidaju‘‘ sa sebe. Vijećnicima, napose i meni, ne odgovara se na pitanja niti mjesecima nakon što su ih primili od gradskog parlamenta.

- Gradska vlast isplaćuje sebi plaće kao da su saborski zastupnici, voze skupe automobile, a obilazak terena koriste samo za predizborne kampanje  - objasnio je nezavisni vijećnik u Svetoj Nedelji Dario Zurovec razlog poklanjanja šiba gradskim čelnicima.

20. travanj 2024 05:03