16. travanj 2019.

NOA otvorila prvu od 15 planiranih trgovina u Irskoj

Brend pametnih telefona mobitela NOA s koprivničkim korijenima odsada je dostupan i Ircima. U travnju je u Swords Pavilions, jednom od najvećih shopping centara u Sjevernom Dublinu, otvoren prvi NOA brand shop u Irskoj.

„Jako smo uzbuđeni što smo u Dublinu otvorili našu prvu trgovinu i jako se veselimo što ćemo kupcima u Irskoj ponuditi NOA pametne uređaje”, poručila je Tihana Magdić, Country Manager za irsko tržište gdje će biti dostupan gotovo cijeli NOA asortiman proizvoda: NOA mobiteli, NOA Vision televizori, NOA tableti te dodatna oprema NOAline.

Ovo prva otvorena trgovina od ukupno 100 planiranih u Europskoj uniji te prva od 15 planiranih u Irskoj. Shopping centar Swords Pavilions godišnje posjeti više od 20 milijuna posjetitelja te je udaljen 10 kilometara od centra Dublina i samo 5 minuta od zračne luke. NOA brand trgovina nalazi se u prizemlju centra na 15 m2.

NOA je postala prepoznat brand u Europi, a i šire te će nastaviti s izvozom i otvaranjem novih tržišta u narednom razdoblju, kažu proizvođači tog pametnog uređaja koji je dobitnik EISA nagrada te ima posebno NOA Premium Care jamstvo.