24. travanj 2018.

Nova imenovanja u Zagrebačkoj pivovari

Alina Ružić preuzela je u Zagrebačkoj pivovari funkciju direktorice za pravne i korporativne poslove za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, a Diana Jokić novim imenovanjem postala je menadžerica za korporativne poslove za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Zagrebačka pivovara, jedan od triju top poslodavaca u Hrvatskoj, i ovim imenovanjima potvrđuje kvalitetu sustava kontinuiranog razvoja i upravljanja ljudima kompanije, priopćili su iz te tvrtke.

>>>Pivarstvo generira 1,8 posto hrvatskog BDP-a

Alina Ružić je na novu poziciju napredovala s funkcije više menadžerice za pravne poslove i odnose s javnošću za Hrvatsku. Novo područje djelovanja Aline Ružić na poziciji direktorice za pravne i korporativne poslove za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu obuhvaća regionalnu odgovornost za navedene zemlje, odnosno organizaciju, koordinaciju, kontrolu i predstavljanje cijelog poslovanja vezano uz pravne i korporativne poslove te interne i eksterne postupke i komunikaciju. Inače, Ružić se timu Zagrebačke pivovare pridružila na mjestu menadžerice za pravne poslove 2013. godine prelaskom iz tvrtke Coca-Cola HBC Hrvatska.

>>>Marko Njavro novi predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare

Nova zaduženja Diane Jokić na mjestu menadžerice za korporativne poslove za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu uključuju koordinaciju i provedbu komunikacijske strategije društvene odgovornosti i aktivnosti sa svim internim i eksternim javnostima. Također će obavljati poslove vezane uz razvoj i provedbu programa koji promiču odgovornu konzumaciju piva, s ciljem promicanja umjerene konzumacije piva i educiranja javnosti, kao i projekata iz područja zaštite okoliša.

Jokić je postala dio tima Zagrebačke pivovare 2014. godine kao marketing menadžerica za evente i sponzorstva, gdje je stekla iskustvo i znanja na području postavljanja strateških okvira za sponzorstva. Godine 2016. Diana je s pozicije sales event menadžerice za Ožujsko pivo prešla na poziciju menadžerice za brend doživljaje i sponzorstva.