Aktualno
StoryEditor

Novi poslovi Viadukta u Splitu, Tehnike u Brelima

22. Prosinac 2016.

Građevinske tvrtke Viadukt i Tehnika u četvrtak su objavile da su dobile nove poslove, Viadukt je potpisao okvirni sporazum za projekt izgradnje poslovno-stambenog objekta Lora-Split, a vrijednost radova je 35,4 milijuna eura bez PDV-a, a Tehnika je sklopila ugovor o rekonstrukciji i izgradnji kompleksa Hotel Berulia u Brelima.

Viadukt je s naručiteljem, RD Industrijom iz Zagreba, potpisao okvirni sporazum vezan za projekt izgradnje poslovno-stambenog objekta Lora-Split. Vrijednost radova iznosi 35,43 milijuna eura, bez PDV-a, izvijestio je Viadukt putem Zagrebačke burze.

Vrijednost radova

Tehnika je, također putem Burze, objavila da je sklopila ugovor o građenju - rekonstrukciji i izgradnji kompleksa Hotel Berulia, Brela, s naručiteljem, tvrtkom Hoteli Brela.

Projektom se planira arhitektonska i tehnička rekonstrukcija postojeće građevine Hotela Berulia u Brelima, izgradnja nove hotelske depandanse, izgradnja bazena uz depandansu i novog vanjskog hotelskog bazena. Projektom će se tako povećati broj smještajnih jedinica na 187 od čega 6 apartmana i 181 soba.

Početak gradnje je odmah nakon uvođenja u posao, a predvidivi rok izgradnje je pet mjeseci, navode iz Tehnike, iz koje ne iznose vrijednost radova.

20. travanj 2024 10:20