Aktualno
StoryEditor

Novi šef Podravke prijavljen DORH-u

28. Veljača 2017.

Poslovni svijet začuđen je viješću da je protiv tek imenovanog predsjednika Uprave Podravke Marina Pucara u slavonskobrodskom DORH-u podignuta je kaznena prijava. Zašto to se još drži u tajnosti. No, tportalu je potvrđeno da se izvidi provode i protiv Zdravka i Krunoslava Alvira, vlasnika Zvečeva, kao i Zvečeva na čelu kojeg je do prošlog rujna bio upravo Marin Pucar.

>>>Životopis Marina Pucara

- Da budem iskren, ne znam o čemu se radi. Eventualno bi se moglo raditi o Zvečevu, ako je u pitanju Slavonski Brod, kazao je tportalu iznenađeni Pucar jer, kako kaže, pravosudna tijela mu se još uopće nisu obratila. Većinski vlasnik i predsjednik Uprave Zvečeva Zdravko Alvir komentirao je kako se radi o običnoj insinuaciji koja je pomno planirana u vrijeme izbora predsjednika Uprave Podravke te izjavio da nema temelja za kaznenu prijavu i da može samo špekulirati tko ju je podnio. tportal kao mogućeg podnositelja prijave navodi dobavljače.

Dugi izbori koji su ga doveli u čelnu fotelju Podravke prema izvještavanju medija uzrokovani su između ostalog i sukobom na relaciji Krstičević-Goran Marić.

Tko je kome stao na žulj i zašto, saznat ćemo uskoro.

24. travanj 2024 14:14