Aktualno
StoryEditor

Od naturističkih kampinga do sumnjivih glampinga

08. Rujan 2018.

Jutarnji je otkrio sumrak naturizma na Jadranu. No ovaj put to nije dio konzervativne revolucije, nego poslovna odluka.

Broj naturista koji ljetuju u Hrvatskoj smanjen je u 44 godine sa šest milijuna noćenja na samo dva milijuna. Zato se nudistički kampovi odijevaju u kupaće kostime. I uglavnom se pretvaraju u kampove znatno više kategorije.

>>>Porast noćenja u kampovima, zvijezde razvoja mobilne kućice

Na prvi pogled O. K., ali malo sam sumnjičav jer sam ovog ljeta vidio kako skupo kampiranje izgleda u istarskom Pomeru. Šatori su nakrcani luksuzom i nema im se što prigovoriti. No za cijenu noćenja od 180 do 400 eura ne bi smjeli biti nakrcani na tako malom prostoru. Za taj novac potrebno je više privatnosti.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

25. travanj 2024 06:30