Aktualno
StoryEditor

Od ovog ljeta ljubitelji klasika StarCrafta moći će uživati u 4K verziji igre

27. Ožujak 2017.

Blizzard Entertainment najavio je u nedjelju kako će ovoga ljeta izbaciti novo izdanje strateške igre StarCraft i StarCraft: Brood War koje će se zvati StarCraft: Remastered. Novo izdanje igre bit će u 4K rezoluciji i uključivat će brojna ažuriranja - novi zvuk, dodatne ilustracije za misije, nove mogućnosti uparivanja, povezivanje na Blizzard App (nekadašnji Battle.net), spremanje u ‘oblak‘ i još ponešto. Iako će biti osvježena, kompanija vodi računa da igra očuva svoje karakteristike, prenosi The Verge.

- Novim izdanjem StarCrafta vizualno i zvukovno moderniziramo igru te online podršku kako bismo osigurali da igrači mogu uživati u StarCraftu još idućih dvadeset i više godina - izjavio je Mike Morhaime, CEO i suosnivač Blizzard Entertainmenta. Novi StarCraft bit će dostupan na Windowsu i Macu, ali točan datum puštanja i cijena još nisu poznati.

>>> Organizacijska shema: Društvena igra za velike i male menadžere

Blizzard je najavio da će tijekom ovoga tjedna pustiti i ažuriranje za StarCraft: Brood War koje će uključiti popravke bugova i mjere protiv varanja, ali će uskoro napraviti i StarCraft Antology (StarCraft i Brood War) koji će se moći besplatno skinuti.

02. svibanj 2024 08:26