19. srpanj 2018.

Odjek Svjetskog prvenstva: Hrvatskim studentima stipendije za Dubai, Singapur i Sidney

Vodstvo S P Jain School of Global Management, jedne od vodećih poslovnih škola u Aziji, ovih je dana, nakon globalnog uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije u Rusiji i iznimne popularnosti Hrvatske globalno tijekom zadnjih nekoliko dana, odlučilo da poklanjaju studentima iz Hrvatske 10 školarina za poslijediplomski studij Master of Global Business u vrijednosti 23.000 dolara svaki, te 10 školarina za poslijediplomski studij Global MBA u vrijednosti 28.000 dolara svaki. Ponuda vrijedi za sve studente koji se prijave do 1.8.2018., za studiranje s početkom studija u rujnu te nakon što student uspješno položi prijemni ispit.

>>>Bjelovarsko-bilogorska županija osigurala 800 tisuća kuna za studentske stipendije

Ukupno 20 studenata za poslijediplomske studije imat će osigurano po 23.000/28.000 dolara školarine. Za studente s iznimnim akademskim sposobnostima stipendirat će se i troškovi smještaja te literature do 50% troškova u iznosu od 7.000 dolara.

Po 4 mjeseca u Dubaiju, Singapuru i Sidneyju

Po završetku tih programa, studenti će dobiti međunarodno priznati australski stupanj iz SP Jain škole globalnog menadžmenta, jednog od globalnih lidera u poslovnom obrazovanju.

Ponuda je namijenjena studentima koji žele nastaviti obrazovanje u Dubaiju, Singapuru i Sydneyu, na jednom od 20 najboljih postdiplomskih programa u svijetu, dobiti australsku diplomu mastera i praksu (s prilikom za posao) u najvećim svjetskim kompanijama u ova tri grada. Ovo je prvi put da top business sveučilišta iz australsko-azijske regije na ovaj način podržavaju talente iz Hrvatske.

>>>Tvrtka Comping dodjelila nove stipendije najboljim studentima STEM područja

"Studij u trajanju od 12 mjeseci počinje u rujnu 2018. godine te kandidati provode po 4 mjeseca u svakom gradu, a nakon toga bit će im osigurana plaćena praksa u Dubaiju ili Singapuru – prema preferencijama kandidata/studenta. Studenti MGB do sada su obavljali stručnu praksu u kompanijama kao što su Barclays, Citibank, DAMCO, Ernst & Young, Deloitte, PepsiCo, Shell Marine, KPMG, HCL, MasterCard i Lenovo. Preduvjeti za upis su znanje engleskog jezika, diploma visokog obrazovanja i uspješno položen ulazni test. Svi zainteresirani mogu se javiti na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. za sve informacije”, izjavio je Marko Selaković, viši manager institucionalnog razvoja na S P Jain School of Global Management.

SP Jain School of Global Management- stvaranje globalnih poslovnih lidera

SP Jain School of Global Management je svjetska poslovna škola s kampusima u Dubaiju, Mumbaiju, Singapuru i Sydneyu. Njihov obrazovni etos snažno utječe na njihoev misiju stvaranja globalnih poslovnih lidera za radno mjesto 21. stoljeća, a pružaju iskustva učenja koja su moderna, relevantna i globalna. Već petu godinu zaredom, SP Jainov vodeći Globalni MBA program rangiran je u TOP 20 u Forbesovom prestižnom popisu najboljih svjetskih 1-godišnjih međunarodnih MBA-a. Najnovija rangirana mjesta SP Jain stavljaju u društvo vrhunskih institucija kao što su IMD, INSEAD, IE, Cambridge, Oxford, Warwick i SDA Bocconi.

Osnovni uvjeti za prijavu na SP Jain Master of Global Business i Global MBA program:

S aspekta SP Jain škole globalnog menadžmenta, posebni kriteriji za upis bi trebali obuhvaćati sljedeće:

- Dobro poznavanje engleskog jezika (pismeni i usmeni)

- Bez iskustva ili manje od 3 godine radnog iskustva za upis u program MGB

- Najmanje 3 godine radnog iskustva za upis na GMBA program

- GPA najmanje 4,00