Aktualno
StoryEditor

Održana najposjećenija dosad LC Konferencija Panorama 2017

02. Listopad 2017.

LC Konferencija Panorama 2017 održana je od  27. do 29. rujna 2017. godine na već poznatoj lokaciji u Hotelu Panorama Zagreb. Na trodnevnoj konferenciji u savjetovanjima i stručnim radionicama sudjelovalo je 1420 sudionika, što čini ovogodišnje izdanje najposjećenijim dosad.

Održana su tri glavna događaja - Konzultantsko savjetovanje, 8. Savjetovanje pročelnika jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te LC stručne radionice.

>>>LC grupacija slavi 25 godina uspjeha

Konzultantsko savjetovanje – Što nakon ukidanja PNE i aktualnosti u komunalnom i vodnom gospodarstvu, održano je u srijedu 27. rujna 2017. godine. Konzultantsko savjetovanje je bilo svojevrsni repetitorij do sada utvrđenih radnji i procesa usmjerenih na prikupljanje i ažuriranje prikupljenih podataka pristiglih od nadležnih tijela i građana, a sve s ciljem zakonitog utvrđivanja povećanja prihoda od komunalne naknade, spomeničke rente i poreza na kuće za odmor.

8. Savjetovanje pročelnika jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave - rješenja za efikasniju samoupravu, održano je u četvrtak 28. rujna 2017. godine. Savjetovanje se sastojalo od 14 trenutno aktualnih tema s naglaskom na nove zakonske obaveze, dobre prakse i trendove iz svijeta upravljanja, a sve u cilju kvalitetnog i učinkovitog izvršenja poslova povjerenih lokalnoj samoupravi.

LC stručne radionice – konferencija korisnika SPI aplikacija, održana je u četvrtak i petak 28. i 29. rujna 2017. godine, kroz 2 dana održali 13 različitih radionica na kojima su se sudionici mogli upoznati s tekućim novostima u poslovanju, koja su bila prezentirana kroz iskustva vanjskih predavača, predavača korisnika kao i samih LC konzultanata.

>>>Combis konferencija: Pogled u blisku budućnost IT-a

Nakon završenog radnog dijela zainteresirani sudionici mogli su se zabaviti uz predstavu „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“ Romana Šuškovića-Stipanovića. Poslije predstave, uslijedilo je opuštanje uz već tradicionalnu zajedničku večeru te bend King Size koji je bio zadužen za dobru atmosferu.

I ove godine tvrtka Lubisoft Cicom korisnicima je pripremila kvalitetan program u kojem je svatko mogao pronaći odgovor na svoje pitanje i ažurirati znanja. Zadovoljstvo korisnika glavna je nit vodilja poslovanja tvrtke iz koje ističu zadovoljstvo što je LC Konferencija Panorama i dalje centralno mjesto stjecanja novih znanja, razmjene iskustava, ali i ugodnog druženja.

28. travanj 2024 16:25