Aktualno
StoryEditor

Oglašavanje u pokretu veliki je hit; Hrvatska platforma Flaster širi se na susjedno tržište

09. Ožujak 2023.
Flaster oglašavanje_4
Flaster vozila od ovog proljeća mogu se vidjeti i u Bosni i Hercegovini. Sarajevo, Mostar i Banja Luka tri su grada u kojima kreću prve kampanje

Izazovi nas tjeraju da idemo naprijed, a pred ekipom iz Flastera zasigurno je izazovna godina. Nakon što su se probili i učvrstili svoju poziciju na hrvatskom i slovenskom tržištu, došlo je vrijeme da svoje poslovanje prošire i na globalnu razinu, a prvi korak prema tome je ekspanzija na zemlje u regiji. Rezultat je to odličnog poslovanja Flastera, koji je samo u 2022. godini imao rast od 5 puta, a ono što najbolje pokazuje uspještnost njihovih kampanja jest povratak svih klijenata. Također, kako se širi poslovanje klijenti sve više traže aktivacije što za Flaster znači samo jedno, napad na globalno tržište. 

Flaster, hrvatska digitalna omnichannel platforma ovog proljeća kreće s prvim širenjem na novo tržište, i to u Bosnu i Hercegovinu. Flaster s prvom kampanjom u Bosni i Hercegovini kreće već u svibnju, a počinju u Sarajevu, Mostaru i Banjoj Luci.  

image

Flaster oglašavanj_3

foto

Filip Carić i Luka Glavaš, osnivači Flastera ističu kako ih jako veseli prva kampanja u Bosni i Hercegovini te objašnjavaju kako je došlo do suradnje u susjedstvu.

- Tržišta analiziramo i identificiramo potencijal i interes klijenata s domaćeg tržišta za plasiranje kampanja u susjedstvo. Svako tržište je jedinstveno i zahtjeva adekvatne korake u adaptaciji. Da bi se otvorilo tržište na kvalitetan način treba klijentima pristupiti s već postojećom mrežom pokretnih oglasnih površina (automobila) što je svakako prvi korak i prvi izazov u aktivaciji svakog novog grada ili države. Otvaranjem novih država, čime olakšavamo na neki način i medijski zakup klijentima, prirodno multipliciramo prihode našeg poslovanja -  izjavio je Luka Glavaš, suosnivač Flastera i dodao kako se otvaranjem novih tržišta, povećava se eko sustav u kojemu svi profitiraju, od vozača koji sudjeluju u kampanjama do jačanja Flasterove mreže i naravno, sve u korist oglašivača.

image

Flaster oglašavanje

foto

Trenutni fokus je na prvim kampanjama u Bosni i Hercegovini, ali Flasterov tim radi na još nekoliko noviteta, a razvijaju i nove modele s kojima planiraju iznenaditi tržište.  Ako želite saznati više o Flaster uslugama i oglašavanju u pokretu, posjetite njihovu službenu web stranicu www.flaster.co

image

Flaster oglašavanje_2

foto
02. svibanj 2024 09:06