Aktualno
StoryEditor

Olujić partner u novom odvjetničkom uredu; novosti kod Šavorića, Vukmira...

08. Siječanj 2019.

U Zagrebu je 27. studenoga 2018. osnovano je odvjetničko društvo OLUJIĆ, PEZIĆ & PARTNERI d.o.o. Partneri su Fran Olujić, Iva Pezić, Željko Olujić, Josip Pažin i Sandra Pleša, a direktori su Fran Olujić i Iva Pezić. Željko Olujić, Fran Olujić i Iva Pezić još su 2007. na istoj adresi (Trg Marka Marulića 2) osnovali ZAJEDNIČKI ODVJETNIČKI URED OLUJIĆ ŽELJKO, PEZIĆ IVA I OLUJIĆ FRAN, ali nema dostupnih podataka o poslovanju tog ureda.

Boris Šavorić, Branko Bulat, Nina Radić Kuzak i Lovro Gašparac, partneri u društvu ŠAVORIĆ I PARTNERI d.o.o. iz Zagreba nedavno su dobili novu partnericu, Miju Lazić, a zatim su promijenili skraćeni naziv društva u ŠAVORIĆ & PARTNERI odvjetničko društvo, d.o.o.

Željko Pilipović izašao je iz partnerstva i iz uprave odvjetničkog društva POROBIJA & ŠPOLJARIĆ d.o.o. iz Varaždina. Njegov udjel prenesen je na društvo. U upravu je ušla partnerica i dosadašnja prokuristica Suzana Cesarec Nöthig – uz dvojicu partnera – Marka Porobiju (predsjednik uprave) i Marka Benčića. Prokura je dodijeljena četvrtoj partnerici Romini Štaba.

Odvjetničko društvo TOMIĆ & KLIŠANIN & PARTNERI d.o.o. iz Zagreba promijenilo je naziv u  KLIŠANIN & PARTNERI d.o.o. Zoran Tomić ostao je partner zajedno s Vlatkom Klišanin i Ivanom Božić, ali je dosadašnja prokuristica Vlatka Klišanin od Tomića preuzela direktorsku poziciju.

Mirjana Jurišić i Ivan Ćuk pridruženi su kao partneri u odvjetničkom društvu VUKMIR I SURADNICI d.o.o. iz Zagreba Mladenu Vukmiru (predsjednik uprave) i Sanji Tkalec Kovač (članica uprave).

U odvjetničkom društvu BUŠURELO, ŽUŽUL I PARTNERI d.o.o. iz Zagreba došlo je do promjene osobnih podataka partnerice i direktorice Ana-Marije Žužul, koja je sad Ana-Marija Žužul Horvat.

Elizabeta Borić nova je partnerica u odvjetničkom društvu BORIĆ & TOŠ d.o.o. iz Zagreba i pridružila se partnerima Ozrenu Boriću (koji je i direktor), Hrvoju Tošu i Elizabeti Borić.

Odvjetničko društvo VIDOVIĆ&VIDOVIĆ iz Varaždina registriralo se kao javno trgovačko društvo. Iz vlasničke strukture izašla je Aleksandra Vidović. Suvlasnici su Zoran Vidović (koji sad ima 95 posto udjela) i Hrvoje Žiger (pet posto), koji ujedno i vode posao. Istovremeno se društvo prestaje baviti pružanjem pravnih savjeta, sastavljanjem isprava, tužbi, žalbi i drugih podnesaka te zastupanjem stranaka pred sudovima, upravnim i drugim tijelima. Umjesto toga, registrirali su se isključivo za odvjetničku djelatnost.

Odvjetničko društvo GALETOVIĆ I GALETOVIĆ d.o.o. objavilo je odluku o nakani smanjivanja temeljnog kapitala sa iznosa od 1.058.600,00 kuna za iznos od 525.000,00 kuna na iznos od 533.600,00 kuna.

Odvjetničko društvo MARAVIĆ & MARAVIĆ j.t.d. promijenilo je sjedište – iz Ogulina su se preselili u Zagreb.

Odvjetničko društvo TRGOVEC &VALENČAK iz Zagreba preoblikovalo se iz javnog trgovačkog društva (j.t.d.) u društvo s ograničenom odgovornošću (d.o.o.). Partneri Boris Trgovec i Domagoj Valenčak i dalje će voditi društvo, sad kao članovi uprave.

Odvjetničko društvo HANŽEKOVIĆ & PARTNERI d.o.o. opozvalo je prokuru Zrinki Vuković Berić.

24. travanj 2024 01:26