13. ožujak 2018.

Osigurajte mjesto na Ecommerce Day 2018 - dobitnik

https://www.youtube.com/watch?v=wexZR1wc9Q4

Do jedne od najvećih regionalnih ecommerce konferencija Ecommerce Day 2018, koja se u Hrvatskoj održava već četvrtu godinu zaredom, preostalo je još svega mjesec dana. Ove će se godine konferencija održati 28. ožujka u Kraš Auditoriumu u Zagrebu. Uz gotovo 20 vrhunskih predavača iz Hrvatske i regije, očekuje se i više od 200 posjetitelja.

Posebna cijena za čitatelje Lidera: 690 kn + pdv (upišite promo kod: LIDER18)

Organizatori izdvajaju 5 glavnih razloga zbog kojih se ne propušta Ecommerce Day

Gotovo 20 vrhunskih predavača na jednom mjestu!

Na jednom mjestu možete čuti predavanja gotovo 20 domaćih i međunarodnih predavača koji će posjetiteljima otkriti najnovije trendove s područja online trgovine poput geoblokade, strojnog učenja, zloglasnog GDPR-a koji stupa na snagu 25. svibnja, te mnogih drugih gorućih tema. Stručnjaci će obraditi najaktualnije ecommerce izazove, rješenja i predstaviti konkretne primjere iz prakse.

Lider svojim čitateljima daruje jednu ulaznicu za Ecommerce Day 2018. Dovoljno je u komentar upisati ime i prezime osobe koja bi željela sudjelovati u ovom programu, a za sretnog dobitnika besplatne ulaznice odredit ćemo slučajnim odabirom i objaviti njegovo ime u utorak, 13. ožujka.

Networking – potražite sugovornika ili novi posao među više od 200 stručnjaka

Prošle je godine konferenciju Ecommerce Day posjetilo čak 64 % web trgovaca i 23 % drugih stručnjaka s područja ecommercea, među kojima su bili voditelji online trgovina, predstavnici online agencija, digitalni oglašivači, web urednici, te mnogi drugi. Ova konferencija odlična je prilika za umrežavanje s kolegama koji razumiju vaše poslovne izazove i imaju rješenja za njih.

Prošlogodišnji posjetitelji su konferenciju usporedili s drugima i …

Analiza zadovoljstva prošlogodišnjih posjetitelja pokazala je da je čak 70 posto posjetitelja bilo potpuno zadovoljno ili vrlo zadovoljno događajem, a više od 90 posto ocijenilo je konferenciju Ecommerce Day boljom od drugih u Hrvatskoj. Zahvaljujući anketi, događaj je ove godine dodatno poboljšan i prilagođen željama posjetitelja.

Uz promo kod LIDER18 čitatelji Lidera ulaznice mogu nabaviti po posebnoj cijeni od 690 kn + pdv.

Prvi ćete dobiti uvid u trendove, rješenja i prakse

Program konferencije sastoji se od četiri sklopa predavanja, a to su ecommerce izazovi, rješenja, prakse i zakonodavstvo. Ecommerce Day 2018 svojim će predavanjem uveličati dr. Biljana Borzan, zastupnica u Europskom parlamentu, koja će govoriti o ukidanju diskriminatornih praksi prema hrvatskim potrošačima. Borzan se redovito zalaže za jednakost među državama članicama EU, a detaljnije predavanje o geoblokadi moći ćete čuti i sami na ovogodišnjoj konferenciji Ecommerce Day 2018.

Prvi saznajte tko su najbolji hrvatski web trgovci

Konferencija završava svečanom podjelom nagrada Web trgovac godine 2018 (WTG 2018). Posjetitelji će prvi saznati tko su, prema izboru kupaca, tehničkim standardima i ocjeni međunarodne stručne komisije koja broji 29 članova, najbolji hrvatski web trgovci. Ove je godine prijavljen rekordan broj natjecatelja koji se natječu za više od 20 prestižnih nagrada.

Ulaznicu za Ecommerce Day 2018. darujemo Diani Kukić Dasko koja je odabrana kompjuterskim programom za slučajan odabir. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i molimo dobitnicu da nam se javi u inbox.