05. listopad 2016.

Osvojite stipendiju za dvomjesečni seminar "Korporativno upravljanje" u organizaciji LIDER akademije!

lider.media
lider.media

Poslovni tjednik LIDER i LIDER akademija* odlučili su vam pomoći da stvorite aktivnu, produktivnu i učinkovitiju poslovnu zajednicu koja će poboljšati rezultate vašeg poduzeća i korporativno upravljanje, stoga vam daruju tri stipendije u 60-postotnom, 40-postotnom odnosno 20-postotnom iznosu od ukupne školarine.

Koji je uvjet za prijavu?

Prijaviti se mogu svi Liderovi pretplatnici i oni koji se na Lider pretplate do 7. listopada 2016. Ako već niste naš pretplatnik, prijavnicu možete ispuniti ovdje.

Kako se prijaviti? Napišite kraće motivacijsko pismo u kojem ćete opisati kako će Vam željeni program pomoći u karijeri i pošaljite ga na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Do kada moram poslati prijavu? Prijave šaljite do 7. listopada 2016.

Kad objavljujemo imena dobitnika? Imena dobitnika objavit ćemo 11. listopada 2016. na portalu poslovnog tjednika LIDERA. Od 7. do 10. listopada 2016. stručno povjerenstvo razmotrit će sve prikupljene prijave i odabrati kandidate koji su napisali najbolje motivacijsko pismo. Imena dobitnika objavit ćemo 11. listopada 2016. na stranicama poslovnog tjednika LIDERA. Više o seminaru pročitajte OVDJE.

*Lider akademija posvećena je stalnoj i kvalitetnoj izobrazbi poslovne zajednice. Stručnim seminarima i konferencijama koje organizira cijele godine aktivno sudjeluje u produbljivanju znanja i jačanju izvrsnosti svakodnevnoga poslovanja domaćih i regionalnih tvrtki.