Aktualno
StoryEditor

Otvoren Arena Park, NEPI Rockastle grupacija na jesen započinje drugu fazu investicija

16. Svibanj 2019.

Danas je otvoren Arena Park, retail park s 10 trgovina i jednim kafićem na zemljištu zapadno od Arena Centra. Tim je projektom NEPI Rockcastle grupacija, vlasnik 44 centra u devet zemalja jugoistočne Europe, nastavila širenje u Hrvatskoj.

Nakon renovacije i proširenja Arena Centra, u investiciju Arena Parka vrijednu 12 milijuna eura, NEPI Rockastle je ušao kako bi ojačao svoje ulaganje u najveću zagrebačku shopping destinaciju, ali i odgovorio na veliki interes brendova za prostorom u Arena Centru.

- Otvorenjem Arena Parka zaokružujemo prvu fazu investicija. Do sada smo odradili proširenje Arena Centra za šest tisuća kvadrata te na jesen dovodimo neke nove brendove, a već planiramo i drugu fazu značajnih investicija za 2020./2021. godinu - kazao je Tomislav Dekalić, Asset manager grupacije NEPI Rockcastle za Hrvatsku i Srbiju.

[caption id="attachment_385349" align="aligncenter" width="750"] Tomislav Dekalić i Nataša Milašinčić[/caption]

U Arena Park je stiglo jedanaest brendova: LC Waikiki, jedan od vodećih globalnih modnih brendova s gotovo 1000 trgovina u 45 zemalja diljem svijeta, poznati danski brend JYSK koji je otvorio vrata svoje prve trgovine u Zagrebu uređene prema novom konceptu, zatim KiK, njemački tekstilni lanac koji je jedan od najbrže rastućih europskih giganta, Sancta Domenica sa svojom najvećom multi-brend trgovinom koncepta „SD Megastore“ u Hrvatskoj, Pepco, europski lanac trgovina sa sjedištem u Poljskoj, Bubamara, trgovina u čijem se prodajnom asortimanu nalaze kvalitetni i sigurni proizvodi u skladu s europskim standardima, poznata trgovina CCC, jedna od najvećih maloprodajnih tvrtki u Srednjoj Europi i jedan od najvećih proizvođača obuće u Europi, PittaRosso, jedan od vodećih lanaca u maloprodaji cipela i kožne galanterije, ExtraSports, brand koji njeguje svakodnevni casual i sportski stil života po pristupačnim cijenama, Intersport Outlet u kojem će poznati svjetski brendovi iz redovne Intersport ponude, kao i robne marke iz svih proizvodnih kategorija biti dostupne i po 70 posto nižim cijenama te kafić Leggiero Loft.

Autor koncepta novog retail parka je Broadway Malyan, nagrađivana međunarodna kompanija za arhitekturu, urbanizam i dizajn.

Uz 10 trgovina i kafić, Arena Park ima 290 besplatnih parkirnih mjesta, šetnicu i uskoro drive through restoran, a posebna pažnja pri osmišljavanju Arena Parka posvećena je hortikulturi tj. očuvanju postojećih stabala na lokaciji.

19. travanj 2024 16:10