Aktualno
StoryEditor

Paladino postao stalnim članom stručnog tima Radiochirurgije Zagreb

17. Travanj 2018.

Jedan od najuglednijih hrvatskih neurokirurga Josip Paladino postao je stalnim članom stručnog tima Radiochirurgije Zagreb, poliklinike iz Svete Nedelje koja se bavi dijagnostikom i liječenjem karcinoma, priopćeno je u utorak iz te poliklinike.

>>>VIDEO: Predsjednica pozdravila otvaranje poliklinike ‘Radiochirurgia Zagreb’

Područje Paladinovog rada, navode u poliklinici, bit će radiokirurgija mozga i kralježnice. Paladino je donedavno radio u KBC-u Zagreb, koji je odlučio da mu više neće produljiti ugovor o radu nakon što mu je istekao šestomjesečni ugovor o radu na četiri sata dnevno.

Uslijedile su brojne poruke podrške i poslovne ponude, među ostalim i ona Specijalne bolnice Sveta Katarina, čiju je ponudu prihvatio i postao dio tima te bolnice. Sada je dobio i novi angažman, u poliklinici za liječenje karcinoma u Svetoj Nedelji.

>>>KBC-u Zagreb ‘pokucala’ inspekcija zbog ovrhe na 25 kuna duga

Josip Paladino, ističu iz Radiochirurgije, jedan je od najuglednijih hrvatskih neurokirurga i profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Član je Hrvatske akademije medicinskih znanosti, Hrvatskog neurokirurškog društva, Hrvatskog neurološkog društva, Antropološkog društva, Svjetske udruge neurokirurga, Europskog udruženja neurokirurga, Royal Society of Medicine te Američkog kongresa neuroloških kirurga.

20. travanj 2024 06:13