Aktualno
StoryEditor

Pametni novčanik iz Baggizma kreće u proizvodnju

10. Srpanj 2017.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=zTCCiJtpro4[/embed]

Tri dana prije službenog kraja kampanje na Kickstarteru za pametni novčanik iz Baggizma, projekt je dosegnuo cilj od 35.000,00 USD. Tijekom kampanje naručeno je više od 400 primjeraka pametnog novčanika, od strane 370 podržavatelja, među kojima su mnogi Baggizmo podržali i s 5 USD. Kampanja traje sve do 14. srpnja i još uvijek je moguće među prvima na svijetu naručiti Baggizmo Wiseward kojim se povećava sigurnost kreditnih kartica i štite osobni dokumenti u za to posebno dizajniranom novčaniku putem integrirane tehnologije.

>>>Hrvatski ‘pametni novčanik’ nadomak cilju na Kickstarteru

- Iako kampanja još uvijek nije završila, Baggizmo je ostvario svoj cilj – koji nije isključivo financijske prirode, već i prije svega, testiranje samog proizvoda putem Kickstartera na tržištu. Reakcije podržavatelja su nas ohrabrile u nastavak projekta, a s druge smo strane pokazali kako je i u Hrvatskoj moguće razviti napredni tehnološki proizvod, ako za to posjedujete znanje. Naime, vlastitim razvojem tehnologije za pametni novčanik, Baggizmo se sada nalazi u posjedu znanja kojim, pored pružanja garancije za kvalitetno korisničko iskustvo i kvalitetu hardwarea pametnog novčanika – ujedno ima i kapital za budući stalni razvoj elektronike i drugih unaprjeđenja ovog, ali i s njime povezanih novih proizvoda. Baggizmo stoga ne prodaje isključivo proizvode, već sada i znanje. Nakon završetka kampanje, u cijelosti ćemo završiti finalne aplikacije za Wiseward, poslati ga na certificiranje te pokrenuti proizvodnju koja će biti smještena u Hrvatskoj. Isporuku naručenih pametnih novčanika planiramo za jesen ove godine, izjavio je Ladislav Jurić, direktor i pokretač Baggizma.

Kampanja za Baggizmo Wiseward na Kickstarteru traje sve do 14. srpnja do kada je još uvijek moguće osigurati primjerak Baggizmo Wiseward pametnog novčanika po cijeni od 89 USD. Moguće je kampanju podržati i uplatom od 5 USD i tako se ubilježiti u Baggizmo bazu za buduće popuste i posebne ponude.

03. svibanj 2024 04:23