Aktualno
StoryEditor

Par preuredio stari zatvorski autobus u udoban dom na kotačima

01. Listopad 2018.

Kada su vidjeli oglas za prodaju starog autobusa Chevy B6P iz 1989. godine, koji se koristio za prijevoz zatvorenika, američki par Ben i Meag Poirier znali su da ga moraju kupiti.

[embed]https://www.instagram.com/p/BoCJbh0HX8Y/?taken-by=wilddrivelife[/embed]

Kako oboje vole putovati, a s njima putuje i kućni ljubimac, pas Moose, vidjeli su ovo kao priliku da si naprave maleni dom na kotačima. Stari autobus u potpunost su renovirali koristeći jeftine rabljene materijale, a najviše su potrošili u instaliranje sustava koji im omogućava da crpe energiju sunca i koriste je u svom malenom domu, za struju i sve kućanske aparate.

>>>Posjedovanje doma nedostižan san za sve veći broj Europljana

Svoje avanture prenose na web stranici The Wild Drive, što je također i ime njihovog autobusa.

Njihovu priču, kao i virtualnu turu preuređenim autobusom, te detalje o svim radovima koje su obavili u svom novom domu prenosi Apartment Therapy.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

19. travanj 2024 03:34