Aktualno
StoryEditor

Pažnja, pretplatnicima Lidera darujemo vrijedne coach stipendije

15. Veljača 2018.

Cognita i poslovni tjednik Lider daruju troje pretplatnika stipendijama za program ‘Biti coach‘ u iznosu od 50, 30 i 20 posto cijene programa. Stipendije će osvojiti troje Liderovih postojećih ili novih pretplatnika koji pošalju najbolja motivacijska pisma i životopis.

Certifikacijski program za profesiju coacha ‘Biti coach‘ traje osam mjeseci i počinje 6. travnja 2018., a radionice će se održavati petkom i subotom. Uvodnoj radionici možete prisustvovati 13. ožujka.

Osma generacija

Ove godine upisuje se osma generacija polaznika. Certificirani voditelji i coachevi Renata Takač Pejnović i Dragan Knežević, s višegodišnjim iskustvom i svojom praksom, razvili su taj program na temelju kurikula na poslijediplomskom studiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu te međunarodnih škola i edukacija za coaching.

Svi Liderovi pretplatnici za program ‘Biti coach‘ mogu iskoristiti popust od 10 posto iz redovitih pogodnosti za pretplatnike (popust se ne pribraja stipendiji).

‘Biti coach‘ program je koji pruža kvalitetnu bazu za samostalnu ili profesiju internog coacha, korištenje coachingom kao vještinom ili za osobni razvoj. Zasnovan na edukacijskim iskustvima i kvalitetnim programima koje su svladali i zatim prenosili treneri programa, usmjeren je na hrvatsko okružje i pod utjecajem je iskustava u praksi coachinga u Hrvatskoj. Program jednako tako prihvaća stvarnost coachinga kao prakse koja se neprekidno i brzo razvija, pa polaznike educira o mnogo različitih metoda koje će poslije postati osnova njihove prakse u coachingu i kvalitete.

Uz to, polaznici će gotovo od prvog dana početi primjenjivati praktični coaching, upijajući iskustvo i s jedne i s druge strane procesa coachinga: kao coachevi i kao njegovi korisnici. Ta se praksa provodi pod supervizijom voditelja programa koji usmjeravaju međusobni coaching polaznika.

Bogat doživljaj

Prijaviti se mogu svi Liderovi pretplatnici i oni koji se na Lider pretplate do 13. ožujka 2018. godine.

Stručnost i iskustvo voditelja, bogatstvo metoda, praksa u coachingu, mnogi zadaci i osigurana literatura (na hrvatskom i engleskom jeziku) pružaju polaznicima bogat doživljaj edukacije o coachingu i osnovu za pokretanje vlastite prakse.

Prijave za stipendiju Cognite i Lidera s motivacijskim pismom u kojem će kandidat opisati zašto želi upisati program i zašto bismo njemu trebali dati stipendiju, uz CV, potrebno je poslati do 13. ožujka 2018., s imenom i prezimenom te podacima za kontakt, na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prijave za stipendije razmatrat će i ocjenjivati žiri u kojem su Renata Takač Pejnović i Dragan Knežević koji će s kandidatima povesti i intervju. Imena dobitnika objavit ćemo u Liderovu tiskanom izdanju i na portalu u 20. ožujka.

Svi Liderovi pretplatnici za program ‘Biti coach‘ mogu iskoristiti popust od 10 posto iz redovitih pogodnosti za pretplatnike (popust se ne pribraja stipendiji).

Više o edukaciji za profesiju coacha pogledajte na internetskoj stranici BITI COACH.

Ukoliko još niste naš pretplatnik, prijavnicu možete ispuniti ovdje.

19. travanj 2024 04:20