Aktualno
StoryEditor

Petrov: Vlada ne funkcionira, država je na autopilotu, dovoljno je razloga za opoziv

22. Veljača 2018.

Čelnik Mosta Božo Petrov najavio je u četvrtak inicijativu za opoziv potpredsjednice Vlade i ministrice gospodarstva Martine Dalić, poručujući kako će to biti prilika da se pokaže "tko je od HDZ-ovih zastupnika i njihovih partnera spreman uložiti svoj politički kapital u nju i interese koje ona zastupa".

>>>Vrdoljak: Najveća odgovornost je na Dalić

- Događaji posljednjih dana, šutnja i nečinjenje oko Agrokora, ostavka državnog tajnika za demografiju koji kaže da je ovo folklor-vlada, blamaža oko izbora predsjednice Povjerenstva za odlučivanje oko sukoba interesa, pokazali su da ova Vlada ne funkcionira, a država je na autopilotu. Mislim da su ti razlozi dovoljni da se pokrene postupak opoziva Vlade, poručio je Petrov na svom facebook profilu.

>>>Miodrag Šajatović: Zašto Strmotina ostavka ima dalekosežnije posljedice od Ramljakove

Most se, kaže, ne zavarava.

- Ova trgovačka koalicija će se držati za svoje fotelje zubima. Riječ ostavka u njihovom rječniku ne postoji. Slučaj Martine Dalić ima potpuno drukčiju dimenziju. Jasno je otpočetka da su ona i povjerenik Ramljak tandem iz Škegrina inkubatora. Hrvatska javnost mora znati tko od političkih opcija podržava tu ekipu, poručuje Petrov.

20. travanj 2024 13:05