Aktualno
StoryEditor

Pevec isplatio 1.000 kuna regresa svim zaposlenicima

06. Lipanj 2019.

Nakon prošlotjedne isplate stimulacija djelatnicima u maloprodaji, nabavi i stručnim službama u iznosu većem od 2 milijuna kuna, tvrtka Pevec je danas također isplatila i ovogodišnji regres u iznosu od 1.000 kuna po djelatniku.

„Uvijek ističemo kako su naši zaposlenici naš najveći kapital. Od 2016. godine, kada je vodstvo tvrtke preuzela nova uprava, zabilježen je porast plaća za 24% dok je krajnji cilj podizanje prosječne neto plaće na 7.500 kuna kroz naredne dvije godine. Međutim, osim samih plaća, za naše smo zaposlenike razvili cjelokupni program stimulacija koji uključuje i spomenuti regres, božićnicu također u visini od 1.000 kuna, uskrsnicu od 500 kuna, naknadu za rođenje djeteta u visini od 4.000 kuna, prigodne dječje božićne poklone u vrijednosti od 600 kuna, besplatne jednogodišnje sistematske preglede za sve naše djelatnike te 13. plaću za 20% najboljih zaposlenika u maloprodaji. Ovim sveobuhvatnim programom stimulacija postavljamo nove standarde poslovanja te se etabliramo kao lider na sve zahtjevnijem tržištu rada“ navodi Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave tvrtke Pevec.  

Tvrtka trenutno zapošljava 1855 djelatnika međutim ta je brojka u kontinuiranom rastu obzirom na to da osim novog prodajnog centra u Vukovaru čije se otvorenje očekuje u listopadu, planira izgradnja i dvaju novih prodajnih centara u Vinkovcima i Splitu.

„Ovim se poslovnim odlukama dodatno približavamo našim kupcima koji prepoznaju širinu našeg asortimana te odličan odnos cijene i kvalitete naših proizvoda. U ponudi trenutno brojimo preko 50.000 artikala iz sedam prodajnih programa što nas čini prvim izborom potrošača u uradi sam segmentu čime se neizmjerno ponosimo“, zaključuje predsjednik Uprave.

16. travanj 2024 22:33