Aktualno
StoryEditor

Philip Morris i Scuderia Ferrari pokreću inicijativu Winnow

16. Studeni 2018.

Philip Morris International i Scuderia Ferrari danas okreću novu stranicu u njihovom 45-godišnjem partnerstvu predstavljanjem Misije Winnow, nove globalne inicijative za poticanje angažmana uloge znanosti, tehnologije i inovacije kao snažnih sila za boljitak u svakoj industriji.

Globalna inicijativa počinje ovoga tjedna u Suzuki na događaju Formula 1 2018 Honda Japanese Grand Prix.

- Misijom Winnow želimo svijetu dati do znanja kako smo se promijenili, želimo podijeliti naš ponos transformacijom koju su postigli ljudi iz društva PMI, kao i zadovoljstvo našom posvećenošću strogoj znanosti i inovativnosti koje mogu dovesti do bolje budućnosti, rekao je André Calantzopoulos, glavni izvršni direktor društva PMI.

>>>Anita Letica: S usponom u karijeri raste i odgovornost za ljude s kojima radimo

Riječ ‘winnow‘ (na engleskom se čita kao kombinacija ‘win‘ i ‘oh‘) odnosi se na fokus, transparentnost, brigu i zajedničku posvećenost. Izvorno se riječ koristila za označavanje procesa uklanjanja pljeve iz žitarica, ali danas se koristi u širem značenju pri čemu opisuje proces odvajanja onog što je nepotrebno, izdvajanje onog dobrog i istinitog u odnosu na ono što je netočno i obmanjujuće.

- Pokrećemo Misiju Winnow u krugovima Formule 1 jer obožavatelji motoutrka znaju da u utrkama ne postoji vožnja unatrag, postoji samo gledanje prema naprijed, a mi vjerujemo da bi i oni željeli dijeliti ovu viziju, rekao je Miroslaw Zielinski, predsjednik odjela za znanost i inovacije u društvu PMI.

18. travanj 2024 23:33