Aktualno
StoryEditor

Platforma kliker.co okupila više od 1500 konzultanata iz cijele regije

18. Kolovoz 2019.

Platforma kliker.co, koja postoji od 2018., pojednostavnila je pronalazak konzultanata srednjim i malim tvrtkama jer je digitalizacijom procesa skratila vrijeme potrebno za njihov pronalazak s 30 na sedam radnih dana u odnosu na tradicionalni konzalting.

Kliker.co okuplja više od 1500 konzultanata iz Hrvatske i regije, gdje se želi pozicionirati kao regionalni lider za vrhunske stručnjake na zahtjev.

– Osim Hrvatske, primarnog tržišta, pokrivamo većinu zemalja u regiji; nešto manje od 15 posto projekata i 30 posto stručnjaka dolazi iz Srbije, Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Albanije i Crne Gore. Nakon objave potrebe, prvu selekciju konzultanata odrađuje napredni algoritam koji identificira iskustvo stručnjaka i stručnosti koje su unijeli u svoj profil. Samo konzultanti s traženim stručnostima dobivaju obavijest te imaju 24 sata za prijavu. Nakon isteka 24 sata, tvrtka ima pristup listi prijavljenih stručnjaka i odabire s kojim kandidatom želi ostvariti detaljniju komunikaciju – objašnjava Matej Zelić, direktor razvoja poslovanja, ističući da zbog visokih kriterija manje od 50 posto prijavljenih konzultanata postanu članovi klikera.co.

23. travanj 2024 09:33