19. srpanj 2018.

Plava Laguna u Poreču otvorila Park Resort - najveću investiciju u ovoj godini

Plava Laguna u subotu 14. srpnja primila je prve goste u temeljito obnovljeni Park Resort, svoju najveću investiciju ove godine. Riječ je ujedno o jednoj od najvećih investicija Plave Lagune u novijoj povijesti, gdje je stari Laguna Park gotovo iz temelja srušen i napravljen novi Park Resort. Radi se o hotelu, apartmanima i vilama, vrijednim više od 35 milijuna eura, namijenjenima obiteljima s djecom.

Hotel Park Plava Laguna sastoji se od 154 sobe odnosno suiteva, 91 garden suites, 43 apartmana te 21 vile. Ukupno 309 smještajnih jedinica, koji mogu primiti ukupno oko tisuću gostiju. Investicija uključuje i izgradnju centralnog bazenskog kompleksa, kojim je Park Resort postao prava turistička oaza okružena bazenima i vodenim atrakcijama.

>>>HBO u Umagu snimao dokumentarac

Za najmlađe tu su i vodene atrakcije, dječji bazeni, tobogani,  kao i poseban bazen za bebe, ali i relax bazen za odrasle. Gostima vila namijenjen je poseban bazen od 230 m2 s prostorima za sunčanje i opuštanje, prostorom za masažu. Površina bazena ukupno iznosi gotovo 1500 kvadratnih metara, a uz centralni bazen nalaze se i restoran á la Park te Lounge bar kao i dva animacijska kluba za djecu.

Osim u hotelu, gosti se mogu smjestiti u jednom od 91 garden suiteva površine 32 m2 s terasom ili balkonom od 15 m2, u jednom od 43 apartmana površine 41 m2 s terasom od 15 m2 ili pak u jednoj od 21 vile Park površine od 73 m2, koje imaju i terase od 35 m2.

>>>Zaposlenicima Plave lagune veće plaće

„Riječ je o najvećoj investiciji Plave Lagune u novijoj povijesti, u vrijednosti od 35 milijuna eura. Radi se o podizanju kvalitete postojećih objekata, ali uz potpunu rekonstrukciju hotela, vila i apartmana, uz povećanje turističkih sadržaja, sukladno zahtjevima tržišta“, ističu iz Plave Lagune.

Gosti koji ovih dana borave u Park Resortu oduševljeni su svojim boravkom. „Fantastičan bazen za djecu, uživali smo u sjajnom pogledu na more iz apartmana, osoblje je ljubazno, odličan omjer cijene i kvalitete,“ poručila je Christine iz Austrije.

>>>Na Plava Laguna Croatia Open dolazi 100 tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta

„Smjestili smo se u jednoj od vila, s gotovo privatnim bazenom. Osoblje na visokoj razini, prekrasan pogled i po danu i po noći“, istaknuo je Lucas iz Njemačke.