Aktualno
StoryEditor

Playboy se vraća golotinji

14. Veljača 2017.

Playboy ponovo uvodi golotinju nakon što je taj "zaštitni znak‘‘ nakratko nestao s naslovnica magazina. Predsjednik publikacije Scott Flanders je prošle godine sugerirao da je obnaženost "passé" jer je prisutna i lako dostupna online u svakom zamislivom obliku. Cooper Hefner, 25-godišnji sin utemeljitelja Payboya Hugha Hefnera sada želi kazaljku vratiti unatrag i poništiti odluku.

- Prvi ću priznati da je način na koji smo pokazivali golotinju u časopisu zastario, ali uklanjanje je bila potpuna pogreška. Golotinja nikad nije bila problem, jer golotinja nije problem. Danas smo vratili svoj identitet natrag i pokazali tko smo zapravo - napisao je Cooper Hefner na Twitteru gdje povlači paralele između sebe i oca, prošlosti i sadašnjosti.

[embed]https://twitter.com/cooperhefner/status/831169811723939842[/embed]

- I moj tata i ja razumijemo, u svom najjednostavnijem obliku Playboy i SAD teže predstavljanju slobode u njenom najvišem obliku. Baš kao što se društveno i političko njihalo okrenulo u korist liberala, kao što je povijest pokazala vrijeme nakon vremena, visak njihala se vraća unatrag.

Hefner dodaje da će novi-stari Playboy nastaviti s izazivanjem konzervativnih stavova i da je povratak golotinje tek jedan od načina da se to učini, prenosi engadget.

28. travanj 2024 21:40