Aktualno
StoryEditor

Počele prijave za nagrade BalCannes na Weekend Media Festivalu

20. Lipanj 2018.

U sklopu Weekend Media Festivala u Rovinju održava se i dodjela nagrada za najbolje projekte regionalnih agencija za tržišno komuniciranje BalCannes. Prijave traju do 1. rujna 2018.

>>>‘Ciganin, ali najljepši’ stiže na 11. Weekend Media Festival

Na sedmom izdanju BalCannesa u organizaciji Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA) i Weekenda, izabrat će se 25 najboljih komunikacijskih projekata iz cijele regije. Najbolji među njima osvojit će posebne nagrade žirija, BalCanneske lavove, dok najbolju agenciju iz regije očekuje posebna nagrada – natjecanje na međunarodnom festivalu kreativnosti Cannes Lions 2019. za koje će dobitniku biti honoriran trošak prijave projekta.

O nagrađenima će odlučivati žiri sastavljen od 25 stručnjaka, predstavnika klijenata, agencija i novinara iz nekoliko zemalja regije.

Na BalCannesu se dodjeljuje i nagrada za najbolji komunikacijski projekt kreiran za inozemno tržište, kao i za najbolji projekt realiziran na regionalnom tržištu.

>>>WMF: Otvorene prijave za reviju najboljih regionalnih agencija – BalCannes

Prijave se provode online na web stranici balcannes.com.

Jedanaesti Weekend Media Festival ove se godine održava od 20. do 23. rujna, kao i uvijek u bivšoj tvornici duhana u Rovinju. Osim po konstruktivnim, a ponekad i provokativnim raspravama, Weekend je poznat i po najboljim tulumima. I ove godine nas očekuje raznovrstan glazbeni program i druženja do dugo u noć.

19. travanj 2024 13:12