21. veljača 2017.

Počelo snimanje novog ‘Grabežljivca‘

Redatelj Shane Black je objavio na Twitteru da je u Vancouveru počelo snimanje filma Predator i najavio da će ovaj, po ocjeni Američke filmske asocijacije, imati R rating što znači da se ne smije prikazivati osobama mlađim od 17 godina bez pratnje roditelja.

https://twitter.com/BonafideBlack/status/833085333952540672

https://twitter.com/BonafideBlack/status/833089045370593281

Objavljena je i prva slika glumačke postave u kojoj su Boyd Holbrook (Narcos, Logan), Olivia Munn (X-Men: Apocalypse), Trevante Rhodes (Moonlight), Keegan-Michael Key (Keanu, Key & Peele), Thomas Jane (The Punisher), Jacob Tremblay (Room) i Sterling K. Brown (The People vs. O.J. Simpson, This is Us).

‘Djelomična postava... lijepa ljudska bića, dobri ljudi. Također, ubojice.‘ – napisao je Black u opisu slike.

Detalji o filmu su još uvijek nepoznati, ipak producent John Davis otkriva: "Scenarij je nov, perspektiva je nova" i dodaje da gledatelji mogu očekivati neočekivano.

Holbrook je nedavno izjavio da ovo nije klasičan nastavak Predatora, već da redatelj Shane Black radi nešto sasvim novo unutar priče o ‘Grabežljivcu‘.

‘Ovo je istovremeno horor, znanstvena fantastika i western.‘ – Holbrook

Unatoč Holbrookovoj izjavi, Black je potvrdio da ne prekida serijal, već radi nastavak u skladu s prva dva filma.

Izvornog Predatora je režirao John McTiernan, a vođu tima specijalnih snaga američke vojske utjelovio je Arnold Schwarzenegger. Nakon toga je uslijedio nastavak Predator 2, snimljen 1990. godine.

Premijera je najavljena za 9. veljače 2018.