Aktualno
StoryEditor

Počeo digi T.I.M.E.: Liderova digitalna transformacija - tjednik za čitanje na mobitelu

13. Veljača 2019.

Počela je digi T.I.M.E. konferencija, koja se u organizaciji PwC Hrvatska i poslovnog tjednika Lider održava u Kaptol centru, na kojoj će biti predstavljeni trendovi u tehnologiji, telekomunikacijama, medijima, ovoga puta tema je proširena i na područje zabave.

- Zanima nas kakve će mogućnosti donijeti uvođenje 5G mreže, a posvetili smo pažnju i digitalnom zaposleniku - kazao je Šajatović ističući i da se Lider digitalno transformira te da je portal Lidera u odnosu na prošlu godinu 50 posto posjećeniji. Lider je također uložio u novu aplikaciju za čitanje tekstova iz poslovnog tjednika Lider prilagođenu svim platformama - rekao je glavni urednik Lidera Miodrag Šajatović je otvarajući konferenciju.

Konferencija je nastavak prijašnje serije evenata TMT trendova, no i dalje ostaje glavna konferencija koja će okupljati vodeće ljudi iz sektora tehnologije, medija i telekoma. Na konferenciji će biti predstavljeni rezultati aktualnih globalnih istraživanja provedenih među izvršnim direktorima i predsjednicima kompanija izravno vezanim uz tehnološke transformacije.

20. travanj 2024 16:34