Korona i biznis
05. srpanj 2018.

Počeo Lider invest u Vinkovcima

Lider invest, projekt kojim poslovni tjednik Lider promiče investicije, počeo je u Vinkovcima. Ovo je treća godina zaredom da Lider nagrađuje najbolje proizvodne investicije u Hrvatskoj. I ove godine Liderova ekipa obilazi hrvatske gradove u potrazi za najboljim poduzetnicima koji su odlučili povući jedan od najizazovnijih poslovnih poteza – uložiti u proizvodnju. Prije Vinkovaca Lider invest je održan u Bjelovaru, Rijeci i Šibeniku.

>>>Lider invest: I poduzetnici se moraju aktivirati kako bi se investicijska klima poboljšala

Riječ je o projektu koji ima izuzetno važnu misiju: prepoznavati i promicati investicije koje otvaraju nova radna mjesta, povećavaju izvoz i dodaju vrijednost te primjerom i stečenim iskustvima jačaju povjerenje u institucionalne i pravne okvire potrebne za stvaranje pozitivnog ozračja koje će privući buduće ulagače.

>>>Hrebak: Dođite u Bjelovar, mi ćemo investitore držati kao kap vode na dlanu

Partneri ovogodišnjeg Lider investa su: Agencija za investicije i konkurentnost, Europska komisija, Financijska agencija, Grad Bjelovar, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Hrvatska gospodarska komora, a medijski pokrovitelj je Radio Kaj.