Aktualno
StoryEditor

Poduzetnici, jako pazite pri zapošljavanju radnika koji ima vlastite projekte

12. Travanj 2019.

Ako je u vrijeme zasnivanja radnog odnosa poslodavac znao da radnik obavlja određene poslove koji traju, a nije od njega zahtijevao da se prestane baviti njima, smatra se da je radniku dao odobrenje za bavljenje tim poslovima i da ih završi.

Što je ugovorna zabrana natjecanja? Saznajte u posebnom BESPLATNOM vodiču čije vam preuzimanje omogućuje tjednik Lider. Izradilo ga je troje stručnjaka: odvjetnik Danijel Pribanić, voditeljica Odjela ljudskih resursa Hrvatske gospodarske komore Marina Cvirn Jurčec i direktor Career Centra Vladimir Benić.

Autori napominju da im je cilj stalno ga unaprjeđivati i dopunjavati relevantnim primjerima kako bi izdanje za 2020. bilo još bolje.

[mks_button size="large" title="PREUZMI" style="squared" url="https://mailchi.mp/9cb123e389ef/hr" target="_self" bg_color="#dd3333" txt_color="#FFFFFF" icon="" icon_type="" nofollow="0"]

Isto tako, tjednik Lider 19. travnja objavljuje i poseban prilog o ljudskim resursima ‘HR u RH -  snaga ljudskih resursa‘. U tom posebnom Liderovom prilogu analizirat će se trendovi na HR tržištu, odgovaramo na pitanje gdje i kako naći radnu snagu, kako se usavršavaju zaposlenci te kako izabrati dobrog zaposlenika.

14. travanj 2024 07:21