12. srpanj 2018.

Pogledaj u oblake!

U srpnju Croatia Airlines vam nudi povoljnije cijene aviokarata za više atraktivnih odredišta - Rim, Bruxelles, München i Veneciju. Letovi iz Zagreba i Dubrovnika, više puta na tjedan, omogućit će vam najbržu i najugodniju povezanost s tim gradovima.

Povratne aviokarte za letove iz Zagreba u Rim, preko Splita, možete kupiti po cijeni već od 165 eura, a za izravne letove u Bruxelles već od 175 eura.  Svoje putovanje možete realizirati do kraja kolovoza ove godine.

Povratne aviokarte za izravne letove iz Dubrovnika u München možete kupiti po cijeni već od 129 eura, a za izravne letove u Veneciju već od 173 eura. Ova putovanja možete realizirati do kraja listopada ove godine.

Stoga svoje letove iz hrvatskih gradova rezervirajte na vrijeme kako bi cijena vaše aviokarte bila što povoljnija i kako biste se prepustili osobitostima najljepših europskih gradova.

Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). Posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr i pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake!