Aktualno
StoryEditor

FOTO: Pogledajte najbolji hotel u Hrvatskoj po izboru skandinavskog turoperatera

12. Svibanj 2019.

Nedavno obnovljeni hotel u samom centru Baške Vode Grand hotel Slavia dobio je prestižnu nagradu skandinavskog turoperatora VING - Thomas Cook Northern Europe „Sunny Heart Award“ za najbolji hotel u Hrvatskoj u 2018. godini. Usto dobio je i priznanje kao jedan od 10 najboljih hotela na svijetu u 2018. godini po izboru korisnika usluga agencije.

Nagrade i priznanja predsjedniku uprave Hoteli Baška Voda Jakši Mediću uručio je Rickard Stenstrom iz VING – Thomas Cook Northern Europe.

Nagrada za najbolji hotel u Hrvatskoj i nagrada za jedan od 10 najboljih hotela na svijetu su priznanje za odličnu suradnju s agencijom, izvrsnost pruženih usluga i izvanredan odnos osoblja prema gostima Grand hotela Slavia, stoji u priopćenju koje potpisuje Đina Ševelj direktorica Grand hotela Slavia.

Naše zadovoljstvo i zahvalnost su neizmjerni, jer su korisnici naših usluga prepoznali naš trud, zalaganje i ulaganje u kvalitetu naših usluga, piše Ševelj.

Grand hotel Slavia posluje kroz cijelu godinu. Ujedno je jedno od centralnih mjesta za organiziranje poslovnih okupljnja i raznih događanja u Baškoj Vodi. Raspolaže sa 72 smještajne jedinice, prostranim wellnessom i posebnim beauty centrom, a njegov a la carte restaurant Del Posto prepoznat je kao jedan od najboljih fine dining restaurana na Makarskoj rivijeri.

Thomas Cook Northern Europe je dio Thomas Cook Grupe, najstarije i jedne od najvećih turističkih kompanija na svijetu koja organizira putovanja u preko 400 destinacija i 50 zemalja svijeta, pri čemu njihove usluge svake godine koristi oko 700 tisuća klijenata.

29. travanj 2024 13:19