Aktualno
StoryEditor

Pogledajte što vas očekuje na jedinstvenoj konferenciji o marketingu i prodaji

31. Svibanj 2019.

Pitanje svih pitanja, svake tvrtke, svakog prodajnog i marketinškog tima glasi: kako povećati prodaju? Maštovite i precizne odgovore na to pitanje, voditelji i direktori prodaje i marketinga, voditelji ključnih kupaca, agencije za tržišno komuniciranje, brend  i produkt menadžeri, PR stručnjaci, vlasnici malih i srednjih poduzeća i razni konzultanti, imat će priliku čuti na konferenciji Marketing and Sales by Numbers u organizaciji poslovnog tjednika Lider, 7. lipnja u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema.

Konferencija sadrži pet predavanja, četiri panela i tri vrlo korisne stručne radionice.

Glavni predavač je Dragan Vojvodić iz Beograda, profesionalac u prodaji koji radi za poznati američki Sandler Institut. Vojvodić svojim unikatnim pristupom prodajnoj profesiji  i svojim zanimljivim nastupima mijenja svijest i preokreće trendove u kompanijama, ističući kako je tradicionalna prodaja dosadna i predvidiva.0

Dalibor Šumiga, specijalist za bihevioralni marketing i osnivač agencije Promosapiens, prve bihevioralne agencije u Adria regiji, na konferenciji će pričati o bihevioralnom marketingu i zašto ne treba vjerovati racionalnom kupcu. Vrlo zanimljiva rasprava očekuje se na panelu Marketing vs Prodaja, na kojem će se sučeljavati predstavnici marketinga i prodaje u sektorima maloprodaje, pića i financijskog sektora.

Damjan Geber, suosnivač i CEO Brigade pričat će o tome koje su karakteristike uspješnog prodajnog prostora, a o tome koliko je korisničko iskustvo danas važnije nego ikad predstavit će Hrvoje Kujundžić, stariji konzultant u SAP-u te Nikola Vrdoljak, suvlasnik i partner u agenciji 404. Kako se gradi prodajna kultura i sami prodajni proces pričat će Igor Belušić zamjenik direktora u tvrtki Sun Chemical te Vedran Sorić, direktor prodaje Sorbel grupe.

Vrhunski stručnjaci očekuju se i na panelima o utjecaju digitalne televizije na marketinšku i kreativnu industriju, kako targetirati potrošača te koji su izazovi oglašavanja u digitalnom dobu.

Paradigma marketinga značajno se promijenila u zadnjem desetljeću. Potrošači su osnaženi i raspolažu s velikim brojem informacija, konkurencija na tržištu se stalno zaoštrava, a razvoj tehnologije skoro pa je nemoguće pratiti. To zahtjeva od marketinških profesionalaca da promijene ustaljene načine rada i da drugačijim pristupom pokušaju pridobiti potrošače, što u konačnici donosi lojalnost izraženu kroz prihode. Kako? Saznajte od najboljih, 7. lipnja na konferenciji Marketing and Sales by Numbers.

Prijavite se za sudjelovanje na jedinstvenoj Liderovoj konferenciji koja spaja marketing i prodaju - Marketing and Sales by Numbers

16. travanj 2024 15:38