Aktualno
StoryEditor

Pogledajte u oblake s Croatia Airlinesom i otputujte u Prag, Milano ili Bukurešt

07. Ožujak 2018.

Croatia Airlines nastavlja s mjesečnom akcijom te vam početkom svakog mjeseca nudi određeni broj povratnih zrakoplovnih karata po promotivnim cijenama. U ožujku su u ponudi povoljne aviokarte za Prag već od 119 eura, Milano već od 129 eura i Bukurešt već od 159 eura.

Stoga otputujte Croatia Airlinesom u Prag, jedan od najljepših europskih gradova i prošetajte Starogradskim trgom ili Václavskim náměstíma. Očekuje vas i Milano, moderan i najveći grad sjeverne Italije te Bukurešt, grad kojeg također vrijedi istražiti jer nazivaju ga Parizom Istoka.

>>>Croatia Airlines nudi povoljnije cijene aviokarata za Atenu i Barcelonu

Izravni letovi iz Zagreba, od početka svibnja pa sve do kraja listopada, omogućit će vam najbržu i najugodniju povezanost s tim europskim prijestolnicama koje vrijedi posjetiti.

Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC).

Posjetite web stranicu Croatia Arilines ili mobilnu verziju stranice Croatia Airlines, pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake i uživajte u najugodnijim letovima s popustom!

20. travanj 2024 10:41