Aktualno
StoryEditor

‘Pokaži ljubav - gledaj srcem‘ i podrži humanitarnu akciju za pomoć korisnicima Centra Vinko Bek

01. Prosinac 2016.

Zagrebačka filharmonija, proslavljeni violončelistički dvojac 2Cellos, Djevojački zbor Zvjezdice i pijanistica Mija Pečnik nastupit će 23. prosinca u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog na humanitarnom koncertu ‘‘Pokaži ljubav - gledaj srcem‘‘ čiji je cilj prikupljanje novca za adaptaciju i opremanje kabineta za senzornu integraciju Centra Vinko Bek.

- Korisnici Centra Vinko Bek slijepa su i slabovidna djeca, mladež i odrasli koje iz dana u dan nastojimo pripremiti i naučiti kako da se što bolje snalaze i prilagode svakodnevici. Kabinet za senzornu integraciju uvelike bi nam pomogao u postizanju toga cilja te smo iznimno sretni zbog provođenja humanitarne kampanje Pokaži ljubav – gledaj srcem, i zahvalni svima koji u njoj sudjeluju i svojim donacijama pomažu u prikupljanju sredstava koja su nam potrebna, rekla je ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje Vinko Bek Diana Kralj.

Senzorna integracija način je na koji mozak obrađuje informacije koje prima putem osjetila, a poremećaj senzorne integracije pojavljuje se kad mozak i živčani sustav ne mogu adekvatno integrirati osjetne informacije, što dovodi do poteškoća u percepciji, ponašanju i učenju.

Svi zainteresirani akciju mogu podržati pozivom na broj 060 9004, uplatom sredstava na žiroračun HR6523900011500108648 ili kupnjom ulaznica za humanitarni koncert.

03. svibanj 2024 19:28