Aktualno
StoryEditor

Policijsko izvješće: Stalloneova obožavateljica tvrdi da ju je napastovao kad je imala 16 godina

17. Studeni 2017.

Posljednji u nizu osoba optuženih za seksualno zlostavljanje u Hollywoodu je Sylvester Stallone. Maloljetna obožavateljica tvrdi kako ju je glumac natjerao da oralno zadovolji njega i njegovog tijelohranitelja, a Stalone joj je navodno prijetio kako će "joj razbiti glavu" ako progovori o nemilom događaju, doznaje Daily Mail koji je došao u posjed policijskog izvještaja.

Ekskluzivni policijski izvještaj o navodnom zločinu datira iz davne 1986. godine kada je poznati holivudski snagator snimao film "Over the Top" u Las Vegasu. Stallone je snimao scenu u jednom hotelu kada mu je prišla tinejdžerica te su se upoznali na inicijativu glumca Davida Mendenhalla.

Prijetio da će ju pretući ako progovori o oralnom zadovoljavanju

Nakon nekoliko dana obožavateljica je zamolila 40-godišnjeg Stallonea za autogram. Taj dan glumac ju je navodno poljubio u obraz, a ona se i sljedećeg dana vratila na snimanje seta gdje ju je dočekao dočekao glumčev tjelohranitelj Michael De Luca.

De Luca ju je pitao bi li se protivila druženju s glumcem, na što je ona pristala, a tijelohranitelj joj je ubrzo predao ključeve od Stalloneovog apartmana. Nakon što je stigla u apartman, Stallone je pitao 16-godišnjakinju je li imala odnos s dva muškarca istovremeno, na što je odgovorila negativno. Nakon toga pozvao je De Lucu da im se pridruži, koji je do tada bio u kupaonici, navodi djevojka.

Holivudski glumac ju je navodno natjerao da oralno zadovolji njega i njegovog tijelohranitelja pod prijetnjom kako će je pretući ako nekome ispriča što se dogodilo jer su obojica oženjeni muškarci.

Stallone negira sve optužbe

Policija nije nikad kontaktirala glumca u vezi tog navodnog napada, stoji u priopćenju Stalloneove glasnogovornice Michelle Bega. Ona nije podnijela tužbu jer se osjećala "poniženo i posramljeno". Daily Mail je objavio kopiju tog izvještaja od 11 stranica, pozivajući se na umirovljenog policajca iz tog grada, prenosi Hina.

"Ovo je smiješna, kategorički netočna priča", istaknula Bega.

 

18. travanj 2024 10:55