Aktualno
StoryEditor

Ponuda za kupnju IT tvrtke koja se bavi ERP-om

07. Prosinac 2017.

U Hrvatskoj definitivno jača trend prodaje poduzeća, pa i onih obiteljskih. Razlozi mogu biti subjektivni ili objektivni. Primjerice, činjenica je da vlasnička populacija stari te da otprilike trećina aktualnih vlasnika razmišlja o prodaji. O tome je Lider u prošlom broju objavio temu na koju u redakciju već pristižu reakcije.

Među onima koji su se javili Lideru s komentarima i prijedlozima ima i konkretnih interesenata za kupnju tvrtki. Tako nam se obratila jedna domaća tvrtka iz informatičkoga biznisa koja bi rado stekla znatan udjel ili potpuno vlasništvo u društvu koje se bavi razvojem i implementacijom knjigovodstvenog ERP softvera, posebno na području Splita i Rijeke.

Ono što u ovom trenutku nedostaje na tržištu je svojevrstan forum na kojem bi se mogli povezati zainteresirani za prodaju i kupnju jer veliki igrači koji bi mogli pružiti takvu uslugu nemaju interesa u transakciji manjoj od milijun eura. Ako ste se prepoznali u gornjem dijelu teksta i želite prodati tvrtku koja se bavi ERP-om, javite se voditeljici Liderova Kluba obiteljskih tvrtki na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  pa ćemo vas spojiti s potencijalnim kupcem.

23. travanj 2024 23:00