Aktualno
StoryEditor

Positive Equity širi svoj tim i zapošljava 10 ljudi

27. Srpanj 2018.

Positive Equity širi svoj tim i traži nove ljude koji će popuniti 10 slobodnih mjesta na pozicijama Trainee Tradera u njihovom trading desku u Splitu. Ovo je prilika za svakog koga zanimaju izazovi financijskih tržišta, Wall Streeta i svijeta trgovanja.

Positive Equity trguje na financijskim tržištima širom svijeta, prisutni su na svim područjima financijskih tržišta, a specijalizirani za obveznice, dionice, energente i druga dobra.

>>>Investicijski fondovi: Porasla 53 fonda, dobitnik InterCapital Global Equity

Tim se sastoji od 60 profesionalaca s iskustvom na financijskim tržištima, a čine ga trader veteranitrader analisti, tehnologijski i financijski profesionalci iz Irske, Hrvatske, SAD-a, UK-a, Indije i ostalih dijelova Europe.

RADNO MJESTO:

Trainee Trader Analyst pridružit će se trading desku i početi s pripravničkim programom. Tijekom pripravničkog programa radit će sa senior traderima, istraživati, trgovati na financijskim tržištima i postati član trading i research deska u Splitu.

Nakon završenog  pripravničkog programa, najbolji kandidati će postati full time trader analisti i trgovati za račun tvrtke.

>>>Čak 85,71 posto investicijskih fondova bilježi dobitke

Osim raznih društvenih i sportskih okupljanja na kojima članovi tima sudjeluju, traderi s najboljim rezultatima odlaze na godišnja putovanja.

U prošlosti su se penjali po ledu i ronili na Islandu, skijali na francuskim Alpama, odlazili na Oktoberfest u Münchenu i, naravno, jedrili po hrvatskim otocima. Ako vam sve ovo zvuči kao zanimljivo mjesto, prijavite se!

20. travanj 2024 09:28