Aktualno
StoryEditor

Poslovna edukativna radionica ‘Transformirajte svoje poslovanje‘ održana u Varaždinu

25. Siječanj 2018.

Nakon što je poslovna edukacija ‘Transformirajte svoje poslovanje‘ održana lani početkom prosinca u Virovitici, ove godine održana je i u Tehnološkom parku u Varaždinu. Kako izračunati vrijednost tvrtke, kako do sredstava iz EU fondova, kako transformirati poslovanje te koja tehnološka rješenja na tom putu mogu pomoći, samo su neka od pitanja na koja je odgovore dala ova poslovna edukacija.

Kojim metodama se može izračunati vrijednost tvrtke te koja je stvarna vrijednost biznisa iznio je u svom predavanju Danko Sučević, direktor tvrtke Infokorp. Direktor Projektnog ureda mStarta, Igor Javor predstavio je produkte i usluge svoje tvrtke pomoću kojih se može značajno unaprijediti poslovanje kroz transformaciju poslovnih procesa prema poslovanju bez papira.

>>>Svijet i ekonomija mijenjaju se i za tri do pet godina biznisi će biti digitalni

Poslovni konzultant tvrtke mStart, Mario Udženija, govorio je o tome na koji način upravljati poslovnim procesima pametnije brže i jednostavnije te kako unaprijediti operativne procese nabave i skladištenja, upravljanje zalihama i prodajne aktivnosti. O tome kako povući sredstva iz EU fondova za ulaganje u razvoj poduzetnika, s posebnim fokusom na pregled poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za sufinanciranje poduzetničkih ulaganja iz ESI fondova najavljenih za ovu godinu, govorio je Alen Rubčić, direktor tvrtke Meta partner.

SAP Business One i mStart bili su partneri edukacije.

25. travanj 2024 04:48