11. rujan 2018.

Pred sjednicu o stanju u Uljaniku, u Puli osvanuli transparenti protiv Miletića, Končara i Jakovčića

Tri transparenta postavljena su jutros u Puli kao ‘dobrodošlica‘ IDS-ovcima pred zajedničku tematsku sjednicu pulskog Gradskog vijeća i Skupštine Istarske županije na kojoj se raspravlja o aktualnoj situaciji i perspektivi pulskog Uljanika, piše Hina.

>>>Uljanik: Naši problemi su izostanak sustavnog modela financiranja i nedostatak stručnih radnika

"Uljanik vam neće oprostiti", "IDS mafijo", piše na transparentima na kojima su nacrtana i lica pulskog gradonačelnika Borisa Miletića, strateškog partnera Uljanik grupe Danka Končara, euro zastupnika Ivana Jakovčića i njegovog suradnika Oriana Otočana. Transparenti su obješeni na kružnom toku kod Croduxa, nadvožnjaku Veli vrh-Riva i zaobilaznici Medulin, priopćili su nezadovoljni Uljanikovi radnici.

"Ovim činom mi kao radnici u Uljaniku želimo pokazat da NISMO GLUPI i da dobro znamo neke stvari vezane uz Uljanik i odgovornosti ljudi koji su krivi za stanje u Uljaniku. Prvo, glavni krivac je uprava!!!! To znamo mi radnici, to zna zakon, to znaju i oni u Upravi i to neka zna cijela javnost i nacija! Osim uprave, i Nadzorni odbor koji mora kontrolirati što Uprava radi. Drugo, cijela Pula zna pa neka se zna i šire, da je ta Uprava zapravo "IDS Uprava" koju je postavio sam vrh te mafijaške stranke. Postoje dokazi da je Rossanda bio član IDS-a kada je postao predsjednik Uprave što se u medijima i čulo proteklih dana. Ostali članovi uprave su svi redom prijatelji i podanici vrha IDS-a.

Ponavljamo da mi NISMO GLUPI i dobro znamo da su Uprava i IDS zajednički pokrali milijarde kuna iz Uljanika i tako oštetili nas radnike koji se ionako na težak način borimo za svoje plaće. Nevjerojatno je da IDS brani Upravu, brani sebe, a svaljuje krivnju na sve druge, od radnika do države, a jedinu odgovornost imaju isključivo oni koji na mafijaški način kontroliraju cjelu Istru već godinama, a Uljanik je samo jedan mali dio Istre! Nećemo Končara!! Nećemo Rossandu!!! Želimo delat pošteno za svoj kruh!! DRAGI POLITIČARI IDS-a, DOBRODOŠLI NA TEMATSKU SJEDNICU NA KOJOJ ĆETE OPET LAGATI I PREBACIVAT KRIVNJU NA DRUGE", poručili su radnici u priopćenju koje prenosi Glas Istre.

>>>Miletić: Nećemo mijenjati prostorni plan za Uljanik

Radnici tim činom rade veliku štetu, od takvog načina komuniciranja nitko nema koristi, kratko je prije zajedničke sjednice izjavio pulski gradonačelnik Miletić.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]